Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Arvika Golfklubb i Värmland
Foto: Harry Jacobsson

Aktiviteter

Arvika Golfklubb

Byen Arvika ligger i Värmland, ca. 40 kilometer fra den norske grænse, mellem Kongsvinger og Karlstad.

Banebeskrivelse

18-hulsbanen på Arvika Golfklubb bringer spilleren gennem et typisk frodigt värmlandsk naturlandskab. Her får du det du ser – banen er altså ærlig. For nybegyndere er den nærmest ideél, men den har også tekniske udfordringer i baghånden for mere erfarne spillere. Tilhører du den sidste kategori, så regn med at de fleste køllere i baggen skal i brug.

Banen er åben med brede fairways, og den som ikke holder sig på den smalle ´sti´ kan havne på fairways på huller, der går parallelt. Nogle få af greensene er nivellerede. Hul 16 er banens vanskeligste, fordi det er et langt par 4 hul, hvor udslaget afgør hele scoren. Signatur-hullet er hul 4; et par 4 hul med bred fairway, der er rammet ind af bunkere. Også her bliver udslaget afgørende.

Miljø og træningsfaciliteter

Arvika Golfklubb omfatter både 18-hulsbane, putting greens, driving range, restaurant og proshop. Proshoppen har et bredt udvalg af udstyr, beklædning og køller, og gennem dejlig mad og drikke satser restauratørerne på, at de besøgende skal drømme om ´hole in ones´. Arvika er kendt for sine markedsdage og loppemarkeder, hvor man kan gøre gode røverkøb. Byen fik bystatus i 1911 og det mærkes på det store udvalg af antikviteter fra distriktet, der er at finde i forretningerne: hver sommer og efterår arrangeres store antik- og samlermesser, der tiltrækker folk på jagt efter kup.

Overnatning

Arvika Golfklubb tilbyder golfpakke med greenfee og overnating i samarbejde med flere hoteller i nærheden. Se klubbens hjemmeside for mere information.

Find aktuelle tilbud her.