Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Vandrutsjebane i Tosselilla Sommarland i Skåne
Foto: Mattias Kvist

Aktiviteter

Badeland i Sverige

Pak bikini, badeshorts og godt humør og tag til Sverige. Her er der en lang række sjove vandlande med tropiske vand- og lufttemperaturer, vandrutsjebaner, lune boblebade, pools med bølger og meget mere. Spørger man børn, er det det, de allerhelst vil i deres ferie!

Tosselilla Sommarland med alt i vand

Europas længste vandrutsjebane på 170 meter ligger i Tosselilla Sommarland. Store baderinge med hastig fart ned ad den vilde fos. ’Surfingcross’ på gummimåtter med fart og action. I alt byder Tosselilla's badeland på hele 13 forskellige vandrutchebaner, som bare må prøves. Alt det og meget mere finder man i Tosselilla vandland, som ligger 15 km. nordøst for Ystad. Det børnevenlige sommerland har også et tivoli, zoologisk have, hoppepuder, gokarts og enorme klatreborge, så der er meget at komme efter for små og større børn. God mad fås også.

Skara Sommarland - Skandinaviens største

Skara Sommarland er intet mindre end Skandinaviens største vandland! Med navne på vandaktiviteterne som Big Drop, Cobra og Snakepit kan det kun blive vildt. Udover selve vandlandet med masser af både stejle og mindre stejle vandrutsjebaner og poolområder, er der tivoli, legepladser, gokartbane, dyrepark, akvarium, m.m.. Med andre ord; eventyr i børnehøjde! Skara har også en familievenlig campingplads og ligger i Västesverige.

Gustavsvik - tag på familieeventyr i ”Lost City”

Hos Gustavsvik kan du opleve vandland kombineret med jungleeventyr. Det er det, der venter børn og barnlige sjæle i Gustavsviks ’Lost City’ ved Örebro. Tæt jungle med vandfald, bølger og vilde vandrutsjebaner, som vil få ethvert barn til at juble. Lost City byder på mystiske ruiner og nogle af landets længste og sejeste vandrutsjebaner med navne som Jungle Escape, Treasure Hunter og River Run. Der ligger både en campingplads og en række gode hoteller i nærheden af Gustavsvik.

Arena Skövdes upplevelsebad: både til børn og voksne

Alt er i det blå elements tegn hos Arenaskovdes Upplevelsesbad. Pools med bølger, varme kilder, klatrevægge og en hyggelig atmosfære i det unikke Upplevelsebad. For de mindste er der naturligvis et børnebassin, hvor de kan lege med Lysse og hans venner. Men der er også tænkt på de voksne. Et romersk spa, tyrkisk bad, jacuzzi og forskellige saunaer både indendørs og udendørs giver velvære. Stedet byder også på golf, kajakmuligheder, zipline og meget mere. Upplevelsebadet ligger i Västervik.