Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

I samarbejde med
Cykling i Båstad
Foto: Johannes Persson

Destination

Båstad og Bjärehalvøen

Båstad er en by, som man forbinder med store arrangementer, fantastiske naturoplevelser og et tag-selv-bord af aktiviteter. Oplev Bjärehalvøens dramatiske kystlinje og kuperede terræn til havs, til fods eller på cykel. Prøv de fantastiske muligheder for tennis, sejlads, vandring, cykling og golf. Og muligheden for at nyde livet på halvøens klassiske hoteller, restauranter og wellnesscenter. Her kan du nyde livet, kulturen og de spændende oplevelser der venter.

Cyklister, golfspillere og påskefjer om foråret

Foråret på Bjärehalvøen er vidunderligt. Cyklister fra nær og fjern dukker op i store klynger på landevejene og kæmper sig op ad bakkerne i det kuperede landskab. Golfspillerne nyder banerne, der åbner tidligt heroppe. Påsken fejres med kunstudstillinger og åbne værksteder. Gader og torve er pyntet med farveglade påskefjer, og mange åbner deres sommerhuse for sæsonen. Valborg og første maj er startskud for årets spæde asparges og nye kartofler. Derefter fortsætter de vidunderlige smagsoplevelser med grøntsager, frugter og bær, som kan købes i de hyggelige gårdbutikker.

i
Foto: Johannes Persson
Cykeltur langs markerne i Båstad.
Foto: Johannes Persson

Sommer med tennis, festivaler og strandliv

Sommermånederne er noget helt særligt. Båstad bugner med unikke events såsom tennisturneringer, badning, sejlads, sport, festivaler og masser af liv. I ferien er Båstad fuld af glade sommergæster. I sensommeren er der mere ro og fred. Det er stadig varmt i havet, og stemningen er afslappet. 

i
Foto: Louise Nordström Pettersson
Træhytte ved vandet i Torekov.
Foto: Louise Nordström Pettersson

Aktiv ferie i Båstad

Ønsket om en aktiv ferie i Båstad lokker cyklisterne tilbage, og vandrestierne indbyder til lange smukke ture langs strande og klipper og afstikkere ud til Hallands Väderø med sæler på de varme badeklipper. Der er krebsegilder i de små havne, hvor folk nyder de sidste uger af sommeren.

i
Foto: Louise Nordström Pettersson
Kvinde på vandretur i Båstads skov Hålehall.
Foto: Louise Nordström Pettersson

Efterår og spa-oplevelser

Om efteråret lokker pragtfulde farver, svampeplukning i skovene og æbleplukning i plantagerne. Hotellerne fyldes med konference- og weekendgæster som nyder områdets Spa-oplevelser. Om vinteren sænker stilheden sig over den smukke Bjärehalvø og Båstad, som altid er et besøg værd. Du er altid lige velkommen her - her nyder vi alle livet! Læs mere om aktiviteter og events på www.bastad.com.

i
Foto: Torekov Hotell
Par i poolen på Torekov Hotel.
Foto: Torekov Hotell