Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Bedinge Golfklubb i Skåne
Foto: Bedinge Golfklubb

Aktiviteter

Bedinge Golfklubb

Bedinge golfklub i Skåne er Sveriges sydligste golfbane. Det behagelige klima tillader spil hele året på den åbne parkbane, som dog er ekstra tiltrækkende om sommeren, da den 5 km lange sandstrand og havet blot ligger et godt drive væk.

Banebeskrivelse

Bedinge er en smuk og åben parkbane, beliggende på drænet sandjord. Der er korte afstande fra teesteder til greens, og en 3-bold kan som regel nå banen rundt på tre timer. Normalt er golfbanen åben hele året på grund af det milde klima. Banens par er kun 70, men på forni kan de langtslående dog boltre sig lidt mere. På visse steder er fairways forholdsvis smalle, og lavhandicapperen skal overveje valget af driver eller jern fra tee. På bagni kræves mere præcision – ikke mindst på korthullerne, som alle har vandhazarder i nærheden af greenområdet.

Træningsfaciliteter

Bedinge GK er en af Sveriges ældste golfklubber. Den var klar til spil allerede i 1931, og i dag er det et komplet golfanlæg med mange greenfee gæster. I 2005 blev de nye træningsområder indviet. Alle greens på de seks korthuller har samme kvalitet som på hovedbanen, og desuden er der en stor putting green, chip og pitch green, træningsbunkers samt et indspilshul. Klubben er også stolt over sin hyggelige golfrestaurant med bar.

Overnatning

Bedinge golfklub samarbejder med en række hoteller og overnatningssteder i nærheden og kan tilbyde fordelagtige greenfee pakker. For mere information, se hjemmesiden.

Find aktuelle tilbud her.