Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Restaurant Bloom in the Park i Malmø
Foto: Bloom in the Park

Aktiviteter

Bloom in the Park

Bloom in the Park er en restaurant med et moderne internationalt køkken, som kombinerer klassisk madlavning med spændende smage fra hele verden.

I noget, der minder om en beskeden jagthytte fra 40’erne, ligger en af Malmøs mest omtalte restauranter, Bloom in the Park. På trods af det diskrete ydre stiger du igennem et hav af bladguld på vej ind til restauranten, som er indrettet i hvidt og pasteller. Der er intet menukort; maden er en overraskelse. Resultatet er dog altid knivskarpt og af høj klasse og kvalitet. Dette blev bekræftet, da restauranten i 2015 fik en stjerne i Guide Michelin. Det er første gang en svensk restaurant med kvindelig køkkenchef, nemlig Titti Qvarnström, får en stjerne i Michelin-guiden.

”No menu” restaurant

Og maden tiltaler virkelig både øje og gane. Ude i køkkenet står en kasse birkestubbe og en skål grønt mos, som bruges til at servere appetizers på inden maden. Køkkenet arbejder udelukkende med den fineste definition af sæsonens smage. Hver eneste komponent spiller en vigtig rolle, både individuelt og i harmoni med resten af retten. Bloom in the Park er en ”No Menu” restaurant, hvilket indebærer, at kokkene kun bruger de bedste ingredienser - alt efter tilgængelighed, årstid og humør. Bloom in the Park ligger i Malmøs største park, Pildammsparken.