Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Bokskogen Golfklubb i Skåne
Foto: Pär-Martin Hedberg

Aktiviteter

Bokskogens Golfklubb

Bokskogens Golfklubb ligger i hjertet af Skåne og er et komplet golfanlæg med to 18-hulsbaner. Mesterskabsbanen har dannet ramme om værtsskab for utallige store turneringer, og klubben har fostret Tour-spillere som Peter Hanson. Naturomgivelsene består af smuk bøgeskov, og dermed mødes alle, der tager runden, af masser af naturlige forhindringer. Dette er en af Skånes sande perler!

Banebeskrivelse

På Bokskogens GK har både Tony Jacklin, Seve Ballesteros og Howard Clark fundet melodien og danset sig henover Gamla Banan. Den starter med et enkelt par 4-hul, hvor green-området er det mest udfordrende. Derefter fortsætter runden indover parklandskabet. Let at gå og meget overskuelig – men samtidig må man kæmpe for scoren. Hul 10 ligger lige foran klubhuset og glemmes ikke med det første. Par 3-hullet er ikke blandt de længste, og desuden er greenen medgørlig. Det er nu meget godt, da kombinationen af tvungen linie over vand og masser af tilskuere på udeserveringen kan få det til at kildre i maven på enhver.

Gamla Banan åbnedes i 1967. Den kendetegnes af hurtige greens og en god portion optiske bedrag i tillæg til kuperede fairways og smart placerede vandhuller og bunkere. Spilleren kan altså med fordel lægge en nøgtern nøktern strategi under runden. De der besøger Bokskogens Golfklubb, og tager sig god tid, står overfor to vidt forskellige golf-runder. Mens Gamla Banan er en parkbane, er Nya Banan en naturbane. Sidstnævnte er mest kuperet og byder på nærmest magiske naturoplevelser.

Miljø og træningsfaciliteter

På Bokskogens GK findes trænings-greens og driving range, plus en 4-huls træningsbane og en Børnebane for de mindste med 6 kortere huller. Bokskogens GK er en af Skånes største golfklubber. Mesterskabsbanen har dannet ramme om værtsskab for utallige store turneringer, og klubben har fostret Tour-spillere som Peter Hanson. I 2010 blev klubben kåret til Sveriges mest junior-venlige. Bokskogens GK åbner banerne tidligt på fåret, og sæsonen varer til langt ud på efteråret. For de der elsker naturomgivelser, er det et godt tip at spille her senere på sæsonen, når bladene på træerne får farver som flammende ild. Officielt hcp kræves for spil på Gamla Banan og på begge baner i weekenden. På Nya Banan tillades klub-hcp på hverdage.

Overnating

Bokskogens Golfklubb tilbyder golfpakker med overnating og greenfee med Radisson Blu i Malmø. Se klubbens hjemmeside for mere information. Det findes også overnating for 4 personer på selve klubbområdet i Hytta Bokstugan.

Find aktuelle tilbud her.