Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Påfugl i Borås Djurpark
Foto: Borås Djurpark/Vastsverige.com

Aktiviteter

Borås Djurpark

Mød dyrene helt tæt på og få masser af spændende og sjove oplevelser for hele familien i Borås Djurpark.


Borås Dyrepark tilbyder, udover oplevelser med de mange dyr og flotte anlæg, også flere gode spisesteder, samt overnatningsmuligheder og konference-faciliteter i nærheden af parken. Borås Dyrepark er på mange måder et rigtig dejligt og hyggeligt sted, hvor man kan opleve og lære om dyrene - og ikke mindst bare have det sjovt med hele familien.

I Borås Djurpark kan I opleve jeres favoritdyr på helt tæt hold: Høre løven brøle, se de vældige afrikanske elefanter trampe rundt på savannen, følge med i chimpansernes vilde leg i trætoppene eller måske få et glimt af vores egne nordiske rovdyr. Borås Djurpark er en unik dyrepark, hvor dyrene får lov at leve sammen på den store savanne - helt som i Afrika.

Det er et hyggeligt sted, hvor hele familien både kan have det sjovt sammen og lære en masse om de spændende dyr. I den 38 hektar store park lever over 60 forskellige dyrearter sammen - hver og en med deres helt særegen træk og livsformer. Velkommen til spændende oplevelser i Borås Djurpark!

Vestsverige

Vestsverige er rig på steder, hvor du kan finde ro og lade op. Tag på kajaktur til en af de mange små skærgårdsøer og nyd roen. Du kan også tage cyklen med på bådrundfart og hoppe fra den ene ø til den anden. Mulighederne er mange, hvis du er vil med aktiv ferie. Er du mere til storbypulsen, lækker mad og shopping, så tag et smut til Gøteborg. Her finder du flere Michelin-restauranter, spændende kultur og ikke mindst Nordens største forlystelsespark Liseberg!

Hovedside