Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Bosjökloster Golfklubb i Skåne
Foto: Bertil Björk

Aktiviteter

Bosjökloster Golfklubb

Bosjökloster golfklub ligger smukt mellem østre og vestre Ringsjö midt i hjertet af Skåne. Det er en åben parkbane, signeret af den anerkendte golfbanearkitekt Douglas Brasier. Banen åbnede i 1974 og prydes af høje træer, som kræver præcise slag.

Banebeskrivelse

18-hullersbanen på Bosjökloster GK er en åben parkbane. De første ni huller blev indviet i august 1974, og i august 1975 stod resten af hullerne klar. På den tid var golfbanearkitekten Douglas Brasier træner i klubben.

I tillæg til de velvoksne træer, som stod der i begyndelsen, har klubben plantet endnu flere de senere år, hvilket kræver ekstra præcision fra spilleren. Banen er kendt for sine velplejede fairways, som byder på flere udfordringer fra tee til green, end man skulle tro ved første øjekast. Men det er først og fremmest greens, som får mest opmærksomhed på Bosjökloster. De er af høj kvalitet, hurtige og ofte med skjulte onduleringer. Desuden er der en masse bunkers, som vogter dem.

Træningsfaciliteter

Bosjökloster har en hyggelig golfkro og en proshop. I tilknytning til driving rangen har golfklubben et stort træningsområde med tre putting greens. Ved klubhuset er der en putting green med plateau og kraftig ondulering, så man kan træne på de udfordringer, man møder ude på selve banen. Ved siden af denne findes der også en U-formet green rundt om en bunker, der byder på forskellige spændende træningsslag – både fra bunker og udenfor green. Her er det tilladt at øve sig på op til 90 m lange indspil. Selvfølgelig er der også en normal putting green.

Driving rangen er 250 m lang med 15 udslagssteder, hvoraf to er overdækkede. Desuden har klubben en korthulsbane med fem huller, hvor man kan træne indspil.

Overnatning

Bosjökloster GK har standpladser til campingvogne og tilbyder wifi, el og adgang til brusebad og toilet. Klubben samarbejder med en kro i nærheden og kan tilbyde fordelagtige golfpakker. Se klubbens hjemmeside for mere information.

Find aktuelle tilbud her.