Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Skånetrafikkens gule bus
Foto: Karl-Johan Hjertström / Skånetrafiken

Overblik

Bustransport i Sverige

Busrejser til og i Sverige er billigt og helt uden problemer. Der er gode forbindelser mellem mange danske byer og flere af de store byer i Sverige. Ligesom der også er flere muligheder for at tage bus mellem de største byer i hele Sverige.

Rejs med bus fra Danmark til Sverige

Udover at tage bilen eller toget over broen, kan bussen også være en god mulighed. Der er flere store busselskaber, der kører fra mange steder i landet til nogle af de største svenske byer – og så endda rigtig billigt. Alle selskaberne kører også flere gange om dagen, så der er god mulighed for at finde en afgang, der passer dig. For yderligere information se Swebus, Flixbus, Nettbuss.

Rejs med bus lokalt i Sverige

Det største rutebusselskab i Sverige er Swebus Express, der har mere end 300 destinationer over hele landet. Børn og unge under 25 år, studerende med et gyldigt studenter identifikationskort (CSN, SFS eller ISIC) og seniorer rejser med 20 % rabat.

For yderligere information, kontakt Swebus på telf. +46 (0)8 50 30 94 00 eller besøge deres hjemmeside

Udover Swebus er der også en del andre lokale busselskaber, som man kan rejse med inden for de forskellige regioner. De fleste større regioner har deres eget busselskab tilknyttet, som kan være gode at benytte, når du rejser mellem byer inden for den region, du besøger. For yderligere information besøg de enkelte regioners busselskaber: Vestsverige, Skåne, Halland, Kalmar & Öland, Kronoberg, Jönköping, Stockholm og omegn.