Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Hytter på Falsterbo Camping & Resort i Skåne
Foto: Falsterbo Camping & Resort

Overblik

Camping i Skånes smukke omgivelser

Mere end 40 fantastiske campingpladser og hundredvis af hytter venter på dig i Skåne.


Camping i skåne i smukke omgivelser

Ønsker du at campere i ét af Sveriges smukkeste naturlandskaber? Kør over Øresundsbroen til Malmø, hvor over 40 lækre campingpladser og hundredevis af campinghytter venter i regionen, Skåne.

Gå ind på www.camping.se og find din favoritcamping i Skåne!

Børnevenlige campingpladser

Det tager kun en time at køre fra den ene side af Skåne til den anden, og i løbet af en uge kan du sagtens opleve flere campingpladser. Nogle er små, andre store. Det de har til fælles er kort afstand til nationalparker, charmerende landsbyer, fiskesøer og dejlige strande. Vil du have en fuld oversigt over SCR’s campingpladser i Sydsverige? Klik her.

Fantastisk udvalg af campinghytter

Hvis du ønsker at campere, men ikke ejer en autocamper eller campingvogn, så har Skåne et bredt udvalg af campinghytter i forskellige størrelser og prisklasser. Hvis du elsker fiskeri og kanosejlads, så prøv nogle af de mange dejlige hytter langs Skånes sydlige og østlige kyster. Hvis golf derimod er i fokus, finder du masser af campingpladser i nærheden af golfbaner. Står den på badeferie så er der masser af hytter ved de hvide sandstrande mod vest, syd og øst. Domsten og Vikingstrands Badplats i Helsingborg, samt Skansenbadets strand i Båstad, er alle helt i topklasse. Det samme gælder for den 2,5 km lange Ribersborgs Strand lige i hjertet af Malmö.

Hvis du er fan af vandreture, kan det anbefales at tage til Midt-Skåne eller landskaberne i den nordlige del af Skåne. Söderåsens Nationalpark er bakket, mens naturreservatet Fulltofta ved Ringsjön har et fladt, dejligt og børnevenlig terræn. Ringsjöns magiske campingmuligheder og dejlige badesteder bidrager i høj grad til, at netop dette sted er blandt Skånes mest populære feriedestinationer.