Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Børn på camping i Halland
Foto: Philip Liljenberg

Overnatning

Camping med børn i Sverige

Oplev Sveriges mest børnevenlige campingpladser! Sverige har over 500 fantastiske campingpladser fra Skåne i syd til Lapland i nord. Du kan campere i dejlige storbyer som Gøteborg og Malmø, på skærgårdsøer, i hyggelige fiskersamfund eller i unikke naturområder omgivet af store skove og brusende floder. Lyder det fristende? – det er det især for børnefamilier!


Masser for far og mor, men mest for børnene!

For børnene er en campingplads nærmest en separat verden. Her kan de boltre sig frit, finde nye legekammerater og opleve masser af sjov og udfordringer hver eneste dag. På Sveriges campingpladser finder du alt lige fra eksklusive swimmingpools og pirat-klubber til sommer-shows og minigolf . Desuden findes der masser af andre tilbud såsom sejlsport, skattejagt, picnics og disco-aftener.

Mens nogle campingpladser er så fabelagtig store og spændende, at der går minitog mellem attraktionerne, så er andre placeret idyllisk i smukke naturreservater, der straks bringer dig tilbage til det grundlæggende – fred og afslapning. Sverige er bestemt også eksotisk og spændende, og enhver kan finde det helt rigtige campingparadis – her er noget for ethvert ønske – og for enhver familie!

Fra lækker luksus til ren natur

Uanset om du har egen campingvogn, mobile home, telt eller slet ingenting, så har Sverige en campingplads, der passer perfekt til dig. Mange af pladserne har både huse og hytter, der ligger charmerende placeret i nærheden af søer eller havet, og byder på faciliteter såsom restauranter, børneklubber, butikker og egen strand eller klippekyst. Og ikke nok med det – i nærheden af din campingplads vil du oftest finde flere seværdigheder og attraktioner, hvilket er med til at berige familieferien. Sverige byder på masser af zoologiske haver, forlystelsesparker, klatremuligheder, kano-sejlads, cykelstier, dressine-ture, muséer, golfbaner og rafting, samt meget meget mere. Opfyld børnenes vildeste feriedrømme. Hvis du har drømmen har Sverige helt sikkert den rette campingplads!