Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Hytte på campingplads i Halland
Foto: Philip Liljenberg

Overnatning

10 gode grunde til at campere i Sverige

Sverige med over 500 campingpladser er en af verdens mest populære camping-destinationer. Vi giver dig her ti andre gode grunde til at vælge at campere i lige netop Sverige:


1. Verdens største legeplads!

Det er altid nemt for forældre at slappe af, når de ved, at børnene har det sjovt og er i trygge hænder. Fra Skåne i syd til Lapland i nord forstår de svenske campingpladser, hvordan man hygger om og underholder de mindste i familien. Ved de svenske campingpladser er medarbejderne altid klar til at hjælpe og lave sjove arrangementer: spil, skattejagt og krabbefiskeri er altid populært!

2. Fantastisk udvalg af hytter

Er du fristet til at prøve camping, men stadig uden egen autocamper, campingvogn eller telt? Sverige har løsningen! Mange af de svenske campingpladser har et stort udvalg af sommerhuse og små hytter i god kvalitet. Nogle er små og hyggelige, mens andre er store og luksuriøse. Se alle mulighederne på www.camping.se.

3. Verdens bedste service

Svenskerne er kendte for at levere service helt i top! Uanset hvor i landet du camperer, mødes du altid med brede smil, venlighed og hjælpsomhed. Ønsker du at nyde luksuriøse omgivelser udover en fortrinlig service? – så skal du vide, at mange af Sveriges campingpladser har hele fem stjerner!

4. En kultur du simpelthen vil elske!

Legesyge, glade, høflige og korrekt! – det er fire ord, der beskriver svenskerne i en nøddeskal. Svenskerne er selv et rejsevant folk, man let kan blive fortrolig med. Når du camperer i Sverige bør du købe kortet Camping Key Europe. Kortet indeholder en bred vifte af økonomiske fordele og giver dig rabatter på masser af seværdigheder og attraktioner i nærheden af netop din campingplads. Sådan bliver du endnu bedre bekendt med svenskerne – og deres kultur.

5. Verdens reneste natur

Sverige består af 449.964 kvadratkilometer spændende land, der skal opleves! Fantastiske øgrupper og øer, store skove, majestætiske kanaler, søer og bjerge ligger altsammen indenfor kort afstand af hinanden. Landet har et fremragende vejnet – camping er derfor en praktisk og vidunderlig fleksibel måde at opleve Sverige på.


6. Verdens nemmeste ferie-bookinger

Har du tjekket muligheder fra nord til syd og fundet din drømmeferie? På www.camping.se kan du bestille et gratis camping-katalog, reservere telt, vogn eller hytte ved alle campingpladser, som er medlem af SCR (Sverige Camping & Stugföretagares Riksorganisation).

7. Top moderne ferieform

Svenske campingpladser ligger helt i international topklasse, når det gælder miljø, faciliteter og komfort. Trådløst internet, restauranter, swimmingpools og supermarkeder kan du også få – eller ønsker du bare at nyde ren natur i smukke nationalparker? Mulighederne ved de svenske campingpladser er uendelige!

8. Et land med fire årstider!

Ønsker du at opleve blomstringsperioden i foråret, sommerens solskin og badeliv eller efterårets fantastiske farvespil i naturen? Hver årstid har sine fordele – og Sverige har omkring 90 campingpladser med swimmingpool, der sikrer dig en ekstra lang badesæson.

9. Mere for pengene med Camping Key Europe

Kortet Camping Key Europe giver dig en overflod af rabatter. Kortet gør ind- og ud-checkning ved campingpladserne super-nemt, så du hurtigere kan komme videre mellem spændende nye steder.

10. En bred palet af bonusfordele

Når du camperer i Sverige kan vi næsten garantere, at du vil elske den afslappede atmosfære og føle dig hjemme. Men der er selvfølgelig mange andre fordele – høj service, 500 campingpladser at vælge imellem og generelt lave priser. Hertil kommer de mange imponerende parker, zoologiske haver, smuk natur, spændende byer og et væld af sjove familieattraktioner. Har du endnu ikke bestilt? – så gå til www.camping.se i dag og find din drømmeferie!