Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Clarion Hotel & Congress Malmø Live
Foto: Joakim Lloyd Raboff

Overnatning

Clarion Hotel Malmö Live

Et ophold på Clarion Hotel & Congress Malmö Live går lige i hjertet på alle, der holder af musik, kunst, mad og design. Her går elementerne op i en højere enhed.


Clarion Hotel & Congress Malmö Live

Er der noget Malmø kan, så er det at skabe trendy miljøer af høj international klasse. Det gælder i den grad også for byens trendy vartegn, Clarion Hotel & Congress Malmö Live. Hotellet er Malmøs største med 444 smagfuldt indrettede værelser, 24 konferencelokaler og en kongressal med op til 1500 gæster. Bygningen rejser sig 85 meter over havet, og på toppen ligger en skybar med en nærmest endeløs udsigt over Malmø og Øresund.

Hotel med puls

Indenfor er hotellet indrettet med stemningsfulde miljøer, der sprudler af international karakter. Clarion Hotel & Congress Malmö Live ligger centralt i Malmø ved det pulserende Lilla Torg og i gåafstand til både barer, shopping og kulturelle oplevelser. Oplev byen med alle sanser og kombiner dit ophold med natur, strand og parker i en skøn sammenblanding. Clarion Malmö Live er din faste base – selve hjertet af hotellet - hvor du mærker den internationale puls.


Mesterkokkens køkkenkoncepter

Clarion Hotel & Congress Malmö Live har to restauranter, hvor den verdenskendte kok Marcus Samuelsson er garant for fabelagtige smagsoplevelser.

Kitchen & Table’ fusionerer Malmø og Manhattan til Malmhattan. De blander lokale råvarer med forskellige kulturelle smagsvarianter fra begge lokationer til usædvanligt velsmagende retter.

Eatery Social Taqueria’ er Marcus Samuelssons seneste restaurantkoncept, hvor gæsterne kan forvente et miks af det traditionelle mexicanske køkken med street food fra Los Angeles, New York og Malmø. Resultatet er en smagseksplosion med tilhørende overraskelser serveret i sanselige omgivelser med fokus på kunst og musik.


Nye oplevelser hver dag

Hotellet tilbyder desuden en række faciliteter som eksempelvis træningscenter med mulighed for at booke en personlig træner. Og de kunstinteresserede kan glæde sig over de mange forskellige værker af moderne og international kunst, der er udstillet rundt omkring på hotellet. I Clarion Living Room sker der altid noget nyt – eksempelvis fotoudstilling den ene dag og med besøg af en skøn jazzduo den næste dag. Clarion Hotel & Congress Malmö Live ligger ’dør om dør’ med Malmö Live Konserthus, der har fremragende kulturelle oplevelser på plakaten inden for alle genrer.