Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Eda Golfklubb i Värmland
Foto: Hilding Ragnarsson

Aktiviteter

Eda Golfklubb

Eda Golfklubb ligger i Västra Värmland og er en fin 18-hulsbane, som byder på masser af udfordringer. Klubben blev etableret 28. august 1990, og banen stod klar til spil i 1991. Banen er anlagt i storslåede naturomgivelser. Her er der det ingen forstyrrende elementer - roen og freden er helt enestående. Desuden tilbyder klubben lækker overnating i både lejligheder og vandrerhjem på selve klubområdet.

Banebeskrivelse

18-hulsbanen på Eda GK har par 72 og måler 5617 meter fra gul tee og 4842 meter fra rød tee. Svensken Leif Nilsson er banearkitekt. Banen er en kombinert park- og skovbane, som ligger på en halvø ved søen Hugn. Her snirkler fairways sig rundt og forbi Noresund Herregård fra 1772. Banen er kuperet, og den passer både unge og ældre spillere. Den får også et stort plus for smuk havudsigt fra samtlige huller.

Overnatning

Tre af anneksene på herregården lejes ud af klubben, og de rummer i alt 8 lejligheder til selvhusholdning med 2-6 sengepladser i hver. Samtlige har eget bad og minikøkken. I tillæg er der også et vandrerhjem med 57 sengepladser. I klubbens restaurant serveres svensk husmandskost og à la carte alle dage. Der holdes åben fra klokken 09:00-21:00.

Find aktuelle tilbud her.