Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Ekerum Golf & Resort på Øland
Foto: Peter Cordén

Aktiviteter

Ekerum Resort Öland

Ekerum Resort Öland er det perfekte udgangspunkt for dit besøg på Øland. Ekerum ligger tæt på både sol, hav og naturområdet Alvaret. Her kan du nyde fantastisk golf, god mad, shopping og spabehandlinger.

Banebeskrivelse

Hele 54 huller på Ekerum Resort Öland står klar til at byde de mest kræsne gæster og medlemmer velkommen med en hel buffet af golfmuligheder for alle typer spillere. Her er et super miks af både længde på hullerne, vandhazarder og udfordrende greens.

To udfordrende 18-hullers baner, Långe Jan og Långe Erik, har gennemgået omfattende arkitektoniske ændringer de senere år. Disse ændringer har skabt genklang i golfverdenen, og banen Långe Jan blev allerede i 2015, året efter sin omfattende renovering, nomineret til prisen som Sveriges bedste golfbane.

Långe Jan strækker sig vidt gennem Ølands natur. Fra sort tee er banen 6800 meter – men den tee er kun til folk, der i gennemsnit driver mere end 250 meter. Ellers er rød og gul tee at foretrække. Banen har meget sand i spil – og ikke kun i bunkers. Ved renoveringen af banen har arkitekterne forsøgt at bringe naturen tilbage til Ekerum, som den så ud engang. Det vil sige tørre enge og store sandområder, som giver banen et helt unikt udtryk.

Långe Erik er en klassisk hedebane med tydelige klippelinjer. Vandhazarder og bunkers giver en god variation, ligesom de forskellige længder på hullerne betyder, at alle jern kommer i brug. Vinden er ofte både en med- og modspiller, så du er nærmest altid sikker på en ny udfordring.

Foruden de to 18 hullers-baner tilbyder Ekerum Resort Öland også en kort 9 hullers-bane samt yderligere 9 huller i et klassisk parkmiljø.

Miljø og træningsfaciliteter

Ekerum Resort Öland er langt mere end blot et golfanlæg. Det er en hel destination i sig selv. Rent golfmæssigt tilbyder Ekerum ud over de 54 huller også flere træningsområder, og derudover er der på resortet en restaurant i klassisk stil, en hyggelig pub, golfshop, spa, pool, sauna og kunstgalleri. Med andre ord begrænser mulighederne sig langtfra til golf, og hele anlægget er nærmest blevet det naturlige mødested for alle i området.

Overnatning

Ekerum Resort Öland er i både 2014 og 2015 blevet kåret som Sveriges Bedste Golfhotel af World Golf Award. Der er flere forskellige overnatningsmuligheder – i de store værelser på 55 kvm kan man bo op til seks personer, og er man flere afsted sammen, kan man leje et helt hus for sig selv i to etager. Skal det luksuriøse have et ekstra nøk opad, så kan du booke en af de store suiter på op til 80 kvm i Mangårdsbygningen fra sidst i 1800-tallet med en fantastisk udsigt over Kalmarsund.

Find aktuelle tilbud her

Golf i Småland og på Öland

Store glæder i Småland!

Hovedside