Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Elisefarm Golf Club i Skåne
Foto: Elisefarm Golf Club

Aktiviteter

Elisefarm Golf Club

Elisefarm GC ligger i et fantastisk herregårdsmiljø. Det private golfanlæg breder sig ud over et nydeligt naturlandskab med udsigt over Ringsjön. 18-hulsbanen snirkler sig fremover side om side med idylliske, skånske bondegårde i et småkuperet landskab, og indimellem er der masser af smart placerede vandforhindringer. Ikke alene er banen og træningsfaciliteterne helt i top – her kan du også overnatte!

Banebeskrivelse

På Elisefarm Golf Club står spilleren overfor en 18-hulsbane som præges af engelsk klassicisme. Anlæget er imponerende – greens´ene holder USGA standard og er flotte og spilbare stort set hele året. Banen er designet af briten Martin Hawtree og blev indviet i 2005 af Henrik Stenson og Louise Stahle. Hawtree er en velrenommert banearkitekt, og det er sågar ham, der blev engageret af Donald Trump til at bygge Trumps storslåede golfprosjekt i Aberdeen, Skotland.

18-hulsbanen er udformet i pagt med det oprindelige naturlandskab; Hawtree har tydeligvis taget stærkt hensyn til de eksisterende omgivelser vedrørende layout. Man kan også ane en vis engelsk klassicisme her, når det gælder green-områder og bunkere – alt i alt er banen meget udfordrende, men den appellerer bredt til alle kategorier af spillere. På Elisefarm Golf Club er der 10 minutter mellem hvert udspil, og dermed undgåes kø.

Miljø og træningsfaciliteter

Golfanlæget rummer en delvist overdækket driving range. Boldautomaten tager svenske 10-kroner og er åben døgnet rundt, og ved udslagsstedene er der også belysning om aftenen. I tilknytning til driving range finder du desuden et fuldt udstyret golfstudio. Ved klubhusets udendørsservering er der en stor putting green og en green med bunkere, hvos man kan træne indspill. For de, der aldrig har spillet golf før, er der fine træningshuller langs indkørslen til klubben. Den lille korthuls-sløjfe med 5 huller er ideél for de, der vil træne indspil, eller for de der vil forsøge sig med golf for første gang.

Elisefarm Golf Club er en ægte skånsk herregård, og klubhuset ligger i en charmerende gammel bygning. Her er mulighed for overnating, blot nogle få skridt fra tee-off på hul 10. Værelsene holder 4-stjerners hotelstandard, og overnattende gæster får serveret dejlig morgenmad og en 3-retters middag om aftenen. I klubhuset er der også en hyggelig stue, hvor spillere gerne trækker sig tilbage efter en runde, og hvor der naturligvis vises golf på tv-skærmene.

Overnating

Elisefarm tilbyder golfpakker med greenfee og overnating. Her er hotel, konferencefaciliteter og en 18-hulsbane på ét og samme sted. Anlæget er åbent året rundt, og har for nylig åbnet et lille, udendørs spa med badstue, boblebad, svømmebassin og afslapningsafdeling.

Find aktuelle tilbud her.