Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

The lit up facade of Emporia shopping centre in Malmö, seen in the dark.
Emporia Shopping Center i Malmö
Foto: Fredrik Johansson / Malmotown.com

Aktiviteter

Emporia

Emporia – blot 20 minutter fra København

Som en by i byen finder du shoppingcentret Emporia, der med mere end 200 butikker er det største i Skandinavien.  Emporia har nærmest sin egen togstation, Hyllie Station, i udkanten af Malmø, og faktisk er dette shoppingmekka ikke mere end 20 minutter væk fra København: Du stiger af toget ved første stop lige efter broen, præcist ved centrets hovedindgang med den smukt buede, ikoniske glasfacade.


Små butikker med særligt udvalgte items afløser rækken af de store velkendte strøgforretninger som Mango, Peak Performance Hunkemøller, G-Star, Levi’s, Ecco og Nilson Shoes. Men også Hugo Boss, Desigual, Molo til børn, smykkebutikker, elektronikforretninger og butikker med skønhedsprodukter blandt mange andre byder ind til spændende shopping. 

Fristelser i tre etager

Emporia er på alle måder stort. Ikke mindst er der tænkt store tanker omkring indretningen af de mange kvadratmeter i tre etager, hvor der blandt andet hænger grønne planter ned fra taget. Det eksotiske islæt kan du også opleve i nogle af centrets restauranter – som fx byder på thai, tyrkisk, amerikansk eller japanske fristelser. Trænger du til et sundt boost, kan du nyde en lækker salat ’to go’ og en friskpresset juice eller smoothie.

Et godt tip er at følge med på Emporias hjemmeside, hvor særlige events annonceres. Her sker stort set altid noget, og du kan følge med i sæsonens hotteste trends, forskellige guides og finde inspirerende artikler om alt fra hverdagens livsstil til festlige højdepunkter.

Shopping i Malmø

Tag et smut over sundet og find spændende mode, accessories, design, specialvarer og meget mere.

Hovedside