Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Sommerbegivenheder i Västra Hamnen, Malmø
Foto: Werner Nystrand / Malmö Turism

Aktiviteter

Events i Malmø

Der foregår en masse i Malmö. Musikforestillinger, teaterscener og forskellige festivaler får byen helt op på kogepunktet, især i sommerhalvåret.


Helmut Lotti, koncert i Malmø Arena, 23. februar 2018

Efter længere tids pause er Helmut Lotti tilbage og klar til at give den gas på Malmø Arena. Glæd dig til en to timers lang koncert, hvor du kan skråle med på nogle af dine yndlingsnumre fra de mange cd-udgivelser gennem tiden og en række nye numre fra "Comeback"-albummet. 

Rigoletto, Malmø Opera, 24. marts-1. juni 2018

Er du vild med opera, så glæd dig til foråret, hvor du kan opleve den absolutte publikumsfavorit Rigoletto i Malmø Opera. Operaen er instrueret af Kasper Holten og byder på store følelser, hårrejsende drama og storslået musik.

Bryan Adams, koncert i Malmø Arena, 27. april 2018

En af verdens mest prominente live-entertainere slår vejen forbi Malmø Arena, hvor du kan forvente et brag af en fest. "Summer of ´69", "(Everything I Do) I Do It For You", "Heaven" samt en række nye numre fra albummet "Ultimate" er nogle af de numre, du kan glæde dig til at høre. 


Malmö Garden Show, 1.-3. juni 2018

Malmö Garden Show er året store blomsterfest. Traditionen tro bydes der på idéhaver, balkoninspiration, marked og en masse god mad. Oplev tre herlige dage i den frodige slotshave, lige ved kanalen i slotsparken. Malmö Garden Show er et stort trækplaster, som lokker godt og vel 50.000 haveelskere hertil. Gratis entré.

Big Slap, 4. august 2018

Den populære house festival Big Slap løber af stablen for sjette år i træk, og den fortsætter med at vokse. Oplev en fantastisk stemning på Tallriken, hvor Pildammsparken danner en smuk ramme om det store koncertområde.

Malmöfestivalen, 10.-18. august 2018

Sveriges største byfest. Siden 1985 har Malmöfestivalen fyldt byens gader og torve til bristepunktet med mad, musik og mennesker i festhumør – og det bliver bare bedre og bedre for hvert år. Internationale artister og musikere afløser hinanden på scenerne, og på byens gadehjørner fortsætter dansen til langt ud på de små timer. Gå heller ikke glip af den store krebsefest på Stortorget, som ifølge traditionen sparker festen i gang den 12. August.

Malmø Chamber Music, 18.-22. september 2018

Fem dage med kammermusik i absolut verdensklasse - det er hvad du kan forvente til årets Chamber Music-festival i Malmø. Sveriges største trompetist nogensinde, Håkan Hardenberger, slår tonen an, og byder velkommen til musikere fra hele verdenen, der giver koncerter på forskellige spillesteder rundt omkring i Malmø. 

Gallery Night i Malmø, 29. september 2018

I år løber Gallery Night af stablen for 21. gang. Det foregår traditionen tro den sidste lørdag i september, hvor du inviteres til en spændende aften i kunstens tegn. Gå på opdagelse i de mange kunstmuseer og -gallerier og oplev de mange forskellige kunstneriske udtryk, Malmø har at byde på. 

Malmø

Smut over sundet. Her er du ikke længere væk end at du med lidt umage kan forstå de mennesker, du møder. Alligevel er alting anderledes. Du kan finde andre butikker, end dem du kender. Besøge markeder. Smage på specialiteter. Opleve kunst i verdensklasse. Udforske restauranter med mad, der får dine smagsløg til at danse. Og køb et par specialiteter med hjem til næste gang, du skal have gæster. Opdag Malmø. Københavns smukke baghave har mange flere tilbud, end du aner.

Hovedside