Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Falkenberg strandbad, Halland
Foto: Falkenberg Strandbad

Overnatning

Falkenberg Strandbad

Direkte på den vidunderlige Skrea Strand ligger Falkenberg Strandbad med den luksuriøse spaafdeling. Historien begynder i 1937, hvor den første bygning blev opført, og i dag leder det samlede indtryk af arkitektur, stemning og beliggenhed nemt tankerne i retning af The Hamptons.

Falkenberg Strandbad summer af stemning året rundt, og du bliver grebet af den hyggelige atmosfære, så snart du træder indenfor. Om sommeren tiltrækker hotellet og Skrea Strand tusindvis af solglade gæster, og resten af året er her et leben af mennesker, der elsker at kombinere vind i håret og røde kinder med et varmt, velgørende spaophold og god mad.

Sveriges mest romantiske spa

Spa-afdelingen The Retreat Club blev i 2014 kåret til Sveriges mest romantiske spa og tildelt titlen Best Luxury Hotel Spa Sweden. Ingen tvivl om, at her finder du selve hjertet i hotellet med noget af det allerbedste, Sverige og Halland har at byde på for livsnydere. Smagfuldt anlagte pools ude og inde med en laid back og eksotisk stemning er elementer af en helhed, der får dig til at sænke skuldrene og lade velværen komme til dig. Prøv fx champagnepool med bløde bobler eller nyd det 33 grader varme vand i den udendørs pool. Du kan også gå fra forskellige saunaer til tyrkisk Hamam og marokkansk Rasul eller nogla af de mange ansigts- og kropsbehandlinger.

Hotellet

Historien om Falkenberg Strandbad begynder i 1937, hvor det første hotel blev opført. Og gæsterne har altid været villige til at rejse langt for at opleve magien her ved den svenske vestkyst. Om sommeren er der nu som dengang livlig After Beach stemning ved hotellet. Et oplagt omdrejningspunkt for mange strandgæster, der samles om en drink efter en skøn dag ved vandet. I det hele taget hersker de velkendte strandvibes overalt på Falkenberg Strandbad - fra lobbyen til de smukt indrettede værelser - og giver en afslappende stemning under dit ophold - med skønne aftener og lange morgener.

Lækre spisesteder med god atmosfære

På Falkenberg Strandbad finder du tre forskellige restauranter: Köket, Familie og Bistro Mer. I Köket får du en unik madoplevelse, der involverer alle sanser. Godt håndværk, lidenskab og service er det, der driver køkkenchefen Knútur og hans team, når de varierer menuen alt efter, hvilke lokale råvarer der lokker på den bestemte dag.

Familie er et moderne brasserie, der er stærkt inspireret af det nordiske køkken, men med indslag fra alle verdenshjørner. Her er fokus, som navnet siger, på den personlige atmosfære, og restauranten har noget for enhver smag for hele familien. Bistro Mer er hotellets sommerrestaurant, der brillerer med lækkert tilberedt mad og fantastisk udeservering.