Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Flädie Mat & Vingård i Skåne
Foto: Flädie Mat & Vingård

Overnatning

Flädie Mat & Vingård

Nyd en hyggelig getaway i de skønneste omgivelser på den anden side af Øresund. Når du indlogerer dig på Flädie Mat & Vingård befinder du dig bogstaveligt talt midt i en vinmark, hvor både krop og sjæl finder ro og velbehag.


Sukker du efter at trække stikket for en kort stund og bare nyde tilværelsen med god mad og lækker vin, så vend blikket mod den lille by Flädie lidt nord for Malmø. Her finder du Flädie Mat & Vingård, der tilbyder netop den kombination, som livsnydere ellers gerne rejser langt for at opleve. Efter en nat i det charmerende indrettet hotelværelse slår du øjnene op til en udsigt, der giver appetit på mere af livet: Vinstokke så langt øjet rækker, og i det fjerne ser du kirketårnet rejse sig i det bølgende landskab udenfor. 

Smag på gårdens egen vin

Hvis du har en særlig interesse for vin, er du landet det helt rette sted. Flädie Mat & Vingård har dyrket vin siden 2007 og er i dag omgivet af 9000 vinstokke fordelt på 2,5 hektar. Vingården dyrker vin ud fra økologiske principper og fokuserer på fire druesorter, nemlig de blå Rondo og Cabernet Cortis til de røde vine og rosé, og de grønne druer Solaris og Phônix til de hvide og mousserende vine.

Flädie Mat & Vingård tilbyder vinsmagning af egne vine og rundvisning som en del af oplevelsen under dit ophold. Du kommer således helt tæt på gårdens vinproduktion med mulighed for enten at få et første blik ind i vinens vidunderlige verden eller for at nørde igennem med andre vinelskere og gårdens egen sommelier. 


Morgentur i vinmarken og dyp i poolen

Check ind på et af hotellets 29 hyggelige værelser, inklusive familierum, inden du sætter dig til bords i restauranten for at nyde aftenens menu, der er tilberedt med samme kærlighed til råvarerne, som vinene er. Og hvorfor ikke begynde næste dag med en gåtur gennem vingården eller en dukkert i den udendørs pool om sommeren, inden du sætter dig til bords igen for at nyde en lækker morgenbuffet? Det er svært at forestille sig nogen mere velgørende måde at komme gennem morgenen på.

Smuk ramme om livets fester

Året rundt arrangerer Flädie Mat & Vingård et væld af aktiviteter, du kan booke dig ind på også uden overnatning. Naturligvis med den gode mad og vinene som udgangspunkt for flere arrangementer. Vingården er desuden en populær konferencedestination, ligesom stedet danner en smuk ramme om fester – ikke mindst bryllupper, hvor vinstokke, landskabet, maden, vinen og hotellets faciliteter ude som inde til sammen udgør en perfekt helhed på en stor dag.

Book dit vinophold på www.fladiematvingard.se/