Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Gekås i Ullared
Foto: Gekås Ullared

Aktiviteter

Gekås i Ullared

Der findes et helt særligt sted for os, der ikke kan få nok af shopping og går efter selve oplevelsen i et enormt udvalg og rigtig gode priser. Stedet hedder Gekås Ullared og ligger ca. halvanden times kørsel nord for Helsingborg.


Man siger, at i indkøbscenteret Gekås Ullared kan du købe alt, hvad du kan have i en bil. Og måske skal den påstand udvides lidt, for faktisk er stedet blevet et fænomen, som shoppingglade skandinaver og sågar tyskere kommer til i busser for at opleve og købe ind af – ja, hvad end man kan forestille sig af tøj, mad, elektronik, udstyr til kæledyr, haveredskaber, legetøj, husholdning, interiør og alt derimellem.

Shoppingoplevelse

En af de bærende filosofier i det enorme varehus er, at der ikke findes nogen slagtilbud eller udsalg, men kun ærlige lave priser. Sortimentet er opdelt i 21 afdelinger, fordelt på fire etager, hvor man kan lade sig rive med af såvel det store udvalg af kendte mærkevarer som de små priser. Mange kunder kommer her dog for at fylde skabene op derhjemme med fornødenheder til hverdagen og har en udførlig indkøbsliste med. Men Gekås Ullared er mere end et varehus med hverdagsting - nærmere en komplet shoppingoplevelse, der inspirerer til gavekøb og impulsive indkøb efter sæson til huset eller haven.


Spisesteder

Der er flere muligheder for at tage en pause med lidt godt at spise. Find et passende sted at mødes med dit indkøbsslæng, hvor I kan hygge jer og udveksle tips til spændende fund. Gekås har fx en restaurant med familievenlige retter og forskellige spisebarer med enkle anretninger, og overalt tilbydes der veganske alternativer. Det gælder også i hotelrestauranten, hvor dagen kan rundes af med en herlig middag - buffet eller a la carte.

Overnatning

Omtrent fem mio. kunder lægger hvert år vejen forbi Gekås i den lille by Ullared i Halland, og dermed er varehuset Sveriges mest populære besøgsmål. Byen er for mange blevet synonym med Gekås, og i det naturskønne område er det ret oplagt at tilbringe et par dage. Både for at komme hele varehuset rundt og for at komme ud og strække benene. Gekås tilbyder overnatning i den nærliggende hytteby, campingplads eller på shoppinghotel med morgenbuffet.  Flere steder er husdyr velkomne, og Gekås har desuden indrettet en hundepension, hvor der bliver passet godt på din hund, mens du selv tager ind og handler.

Aktiviteter

Det er måske ikke alle i familien, der er lige pjattet med shopping? Vil din partner og dine børn hellere have røde kinder i naturen, kan I fint tage turen til Ullared og få præcist de oplevelser, der får pulsen op hos hver af jer. Fra varehuset Gekås er der masser af aktiviteter inden for rækkevidde. Afhængigt af vejret kan I fx vælge mellem skiløb på slalombakken eller klatring i trætoppe i Upzone Äventyrspark ved siden af Gekås hytteby. Og måske samles I efter dagens shopping og action ved Bastuflotten, der er en flydende sauna på Musasøen, hvor der også er gode muligheder for at fiske og grillen aftensmaden selv. 

Shopping i Halland

Hvad er en ferie uden shopping? I Halland finder du alt fra store flotte indkøbscentre til de mere skjulte små butikker med brugskunst, design og antikviteter. Læs videre, så får du de bedste tips i byerne Halmstad, Laholm, Varberg, Falkenberg og Kungsbacka, og ikke mindst - overraskelserne derimellem.

Hovedside