Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Hammarö Golfklub i Värmland
Foto: Hammarö Golfklubb

Aktiviteter

Hammarö Golfklubb

Hammarö Golfklubb byder på en varieret og spændende 18-hulsbane, med en meget lang sæson, takket være beliggenheden ved Vänern. Det var den anerkendte banearkitekt Sune Linde, der fik opgaven med at udnytte det oprindelige naturlandskab maksimalt, under design og anlægning af banen – hvilket han definitivt gjorde.

Banebeskrivelse

Hammarö Golfklubb har pragtfuld beliggenhed ved Vänern i Värmland, og 18-hulsbanen åbnede i 1991. Karakteristika er let kuperet terræn, et herligt mix mellem park- og skovbane, og en håndfull spændende plateaugreens. De første 13 huller er omkranset af høj fyrreskov, hvilket er kendetegnende for den värmlandske natur. De naturlige forhindringer kræver at spilleren finder balancen mellem kræfter og strategi. I 2006 gennemgik banen visse forandringer, og hul 18 blev ændret til et par 4 hul. Med en længde på 360 meter fra gul tee og 320 meter fra rød tee, i tillæg til indspil over vand, får runden en mægtig og uforglemmelig afslutning.

Miljø og træningsfaciliteter

Udover 18-hulsbanen tilbyder Hammarö Golfklubb også en 8-huls korthulsbane med en længde på 45-95 meter, som egner sig godt til træning i nærspil. Mindst én spiller skal have grønt kort. Desuden har klubben en proshop, 2 trænings-greens, et eget træningsområde med bunkere og greens, samt driving range og en hyggelig kro med dagens frokost og à la carte.

Overnatning                                                    

Hammarö Golfklubb har opstillingspladser for mobile home og campingvogn lige ved siden af banen. El koster 75,- per døgn. I tillæg samarbejder klubben med Elite Stadshotellet, som ligger i centrum af Karlstad. For mere informasjon, se golfklubbens hjemmeside.

Find aktuelle tilbud her.