Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Hansa i Malmø
Foto: Per Aage Nilsson/FOJAB Arkitekter

Aktiviteter

Hansa

Cityshopping i Hansa

Malmøs gamle bydel emmer af stemning og inspiration, og det gælder ikke mindst det klassiske varehus Hansa, der netop har gennemgået en stor makeover. Hansa inviterer til timevis af stilfuld shopping i tøj- og skobutikker, hvor du finder både svenske, danske og internationale modebrands. Gå på opdagelse i årstidens aktuelle kollektioner fra blandt andre Whyred og Weekday, der har egne butikker. Eller find nye favoritter hos fx Bizarre og MQ, der forhandler nogle af tidens klassiske, populære og upcoming brands.

De 60 butikker under samme tag i Hansa giver mulighed for at shoppe både basics og fashion i et center med behagelig stemning og et gennemgående strejf af eksklusivitet.

Café og delikatesser

Hansas fokus ligger i høj grad på shopping, men blandt de mange forretninger med tøj, sko, accessoires, skønhedsprodukter og interiør finder du også flere muligheder for at nyde en bid mad eller en kop kaffe hos Espresso House og Redfellas.

På nederste etage ligger blandt andet supermarkedet ICA, der frister med et nærmest torveagtigt udbud af delikatesser og råvarer. Et moderne fødevaresupermarked, som tilbyder høj kvalitet og mange økologiske varer i indbydende omgivelser.

Find vej

Med en central placering i byen er det aldeles let at komme til og fra Hansa. Varehuset ligger mellem togstationerne Malmø C og Triangeln, hvorfra der blot er nogle minutters gang, før du kan slå shoppingtasken ud. Er du i bil, kan du parkere i et af de tre parkeringshuse i nærheden. 

Shopping i Malmø

Tag et smut over sundet og find spændende mode, accessories, design, specialvarer og meget mere.

Hovedside