Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Haverdals Golfklubb i Halland
Foto: Haverdals Golfklubb

Aktiviteter

Haverdals Golfklubb

Haverdals golfklub ligger ved havet, lige nord for Halmstads kridhvide strande. Banen med herligt seaside præg anses som moderat krævende og har flere smalle huller. Den tiltaler både nybegynderen og lavhandicapperen.

Banebeskrivelse

Golfbanen har klassisk seaside karakter og er anlagt på sandjord, hvilket bidrager til en ekstra lang golfsæson og meget fine spilleforhold med hurtige greens. Det flade terræn gør runden nem at gå, og baneforløbet fører spilleren både gennem åbne landskaber og skovområder med læ. At tale om læ er måske en overdrivelse, for på Haverdals er vinden næsten altid en faktor, man bør medtage i sine beregninger – både på korte og lange huller.

Signaturhullet, hul 14, er en speciel omtale værd. Dette er et kort par 3 hul med en dam foran green samt et træ mellem teested og dam. En glubsk bunker er placeret bag green, og her spiller vinden for alvor med.

18-huls runden afsluttes i smuk skov med høje fyrretræer på hul 15, 16 og 17. Imidlertid åbner landskabet sig igen på hul 18, og greenen ligger lige foran klubhusets terrasse.

Træningsfaciliteter og omgivelser

Haverdals tilbyder fine træningsområder med en stor driving range, gratis korthulsbane og et træningsområde, hvor man kan øve sig med egne bolde. Haverdals golfkro står for den gode mad i klubhuset og ude på terrassen. Lige ved siden af ligger en velassorteret proshop med alt til golferen. Man kan endvidere leje golfbil eller golfvogn.

Greenfee gæsterne mødes af et åbent og venligt miljø på Haverdals. I maj 2016 arrangerer klubben PGA Halmstad Ladies Open, en delturnering på LET Access Series og Nordea Tour. Klubben har også en junglebane til de mindste børn, der ikke spiller golf (endnu). Junglebanen går gennem skoven, og den spilles med tennis- eller innebandybolde.

Overnatning

Haverdals GK har standpladser til campingvogne og autocampers lige ved klubhuset. Klubben samarbejder også med flere overnatningssteder og hoteller i nærheden og kan tilbyde fordelagtige golfpakker. Se hjemmesiden for mere information.

Find aktuelle tilbud.

Golf i Halland

I og omkring Sveriges golfhovedstad, Halmstad i Halland, finder du fantastiske golfbaner i et dejligt, varieret miljø langs kysten.

Hovedside