Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Hills Golfklubb i Vestsverige
Foto: Hills Golf & Sports Club

Aktiviteter

Hills Golfklubb

Da Hills Golfklubb i Gøteborg åbnede i 2005 blev banen rangeret som en af årets 10 bedste nye baner i verden. Tager du et besøg her, er du sikret en stor og spændende golfoplevelse. Banen er designet af Arthur Hills, og anlægget er af ypperste kvalitet.

Banebeskrivelse

Stikord for hvad, der møder spillere her er: en kuperet krævende og udfordrende golfbane. Den passer imidlertid fint for golfspillere på alle niveauer. Arthur Hills ambition var at skabe en bane, der både stimulerer og inspirerer - og det gør den. Flere tee-steder gør at spilleren får en oplevelse, der står i forhold til ens eget handicap, og det kuperede landskab byder på stadige overraskelser. Let? - absolut ikke. Men Hills GK er helt sikkert en ekstra golfrejse værd, uanset om det er forår, sommer eller efterår. Hills tilbyder fairways af generøs bredde, snedigt anlagte bunkere og alternative veje til greenen. I tråd med Arthur Hills´ sædvanlige signatur, er banen designet med tanke på at også dårlige udslag og vanskelige boldplaceringer skal kunne reddes, så spilleren alligevel kan ende med en god score.

Miljø og træningsfaciliteter

Hills Golf Club ligger i en dal som grænser op til Sandsjöbacka naturreservat. Klubhuset er beliggende på toppen af en fjeldtop og byder på udsigt over hul 1,9,10 og 18. Restauranten er meget god og populær, også blandt ikke-golfere. På driving rangen slår man ud fra græs-tees, og der er 6 mål-greens placeret på rangen for at give spilleren noget at stræbe efter. I nærheden af driving rangen ligger en putting green af top-kvalitet. Her tillades også korte chips, som ikke efterlader nedslagsmærker eller divots. Alle er velkomne til at træne på denne green.

Overnatning

Hills Golf Club ligger kun 10 minutter udenfor Gøteborg centrum og tilbyder golfpakker med greenfee og overnating. Se klubbens hjemmeside for mere information.

Find aktuelle tilbud her.