Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Rönnebäck golfbane i Hinton Golf i Skåne
Foto: Peter Corden

Aktiviteter

Hinton Golf

Hinton Golf tilbyder tre 18-hulsbaner kun et solidt drive fra hinanden omkring Malmø og giver derfor unikke muligheder for afveksling inden for en overskuelig radius.

Banebeskrivelse

Rönnebäck-banen blev indviet i 2005 og er et førsteklasses anlæg. Hullerne ligger smukt i det delvist kuperede og bakkede svenske naturlandskab. Fem af hullerne giver associationer til de skotske heder, mens de øvrige huller ligger i et parklandskab. Fairways er smalle, og greens er hårde og hurtige, mens niveauforskelle på de forskellige greens betyder, at hvert hul er spændende lige til det sidste. To af hullerne er ekstra udfordrende, da det er blinde huller: hul 11 – et par 4 hul på 345 meter – samt hul 5 på 520 meter, som i øvrigt er karakteriseret som banens sværeste.

Det er en bane i topklasse, der altid er velholdt ned til mindste detalje. Flere internationale turneringer er blevet afholdt på Rönnebäck, herunder Nordea Tour og ECCO Tour.

Sofiedal-banen er en populær bane i det sydsvenske med en rigtig fin udsigt banen rundt og tætte, grønne fairways. Greens på Sofiedal regnes blandt de hurtigste i Sverige, og hullerne er generelt spændende med flere udfordringer, som gør banen interessant for elitespilleren og den solide golfspiller.

Kvarnby-banen ligger cirka 5 kilometer fra Malmø centrum. Det er en kuperet og meget afvekslende bane med brede fairways og flotte greenområder.

Miljø og træningsfaciliteter

Rönnebäck er en golfbane med store ambitioner, og greenfee-gæsterne møder et anlæg, som er professionelt i alle henseender. Klubrestauranten, træningsområderne, omklædningsrummene og pro-shoppen holder her en høj klasse. En 18-hulsrunde tager cirka fire timer, og det er muligt på forhånd at bestille mad i restauranten, så I kan sætte jer direkte til bordet, når I kommer ind igen.

På Sofiedal byder klubhuset dig velkommen med reception og hyggelige og lyse omklædningsfaciliteter. Før eller efter spillet, kan du nyde en frokoststund i den velrenommerede restaurant, Sofiedals Golfkrog.

Også på Kvarnby er der fine forhold med øvelsesområde og driving range, ligesom der også her er restaurant.

Overnatning

Hinton Golf samarbejder med flere hoteller i Malmø centrum, så du kan kombinere golfopholdet med bylivets muligheder, når driveren pakkes væk om eftermiddagen. Rönnebäck har desuden opstillingsplads for autocampere og campingvogne.

Find aktuelle tilbud her

Golf i Skåne

Med sin mangfoldige natur og mere end 70 baner, er Skåne et yndet sted for golfspillere.

Hovedside