Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Hooks herrgård, Småland
Foto: Hooks Herrgård

Overnatning

Hooks Herrgård

Hooks herregård har aner fra 1300-tallet og er i dag et veletableret herregårdshotel med et bredt udvalg, både til enlige rejsende eller store grupper med høje krav til et konferenceanlæg.

Hoksøen og golfbanen danner en smuk ramme om herregårdens elegante hovedbygning og fløje. I over 50 år har familien Edberg, som driver Hooks herregård, forkælet gæsterne og sørget for en god oplevelse.

Champagnesmagning og familiepakke

Du kan vælge mellem en række forskellige pakketilbud på Hooks. Oplev svensk midsommer eller Valborgsaften, smag på champagne, spil golf eller tag familien med og udforsk de nærliggende udflugtsmål med herregården som base. Astrid Lindgrens verden og High Chaparral ligger ikke langt væk, og hvis du booker sommerpakken for familier indgår entréen begge steder.

Prisbelønnet spa

Det arkitekttegnede spa-anlæg falder smukt ind i omgivelserne med flotte materialer, store vinduespartier, naturkontakt og afslappet atmosfære. Der er saunaanlæg og forskellige bassiner, og du kan vælge mellem en række wellness behandlinger og spa-ritualer. En af specialiteterne er horisontaldouche, som løfter spa-oplevelsen til et højere niveau, og i hele Norden findes det kun på Hooks spa. Hooks Herrgårds Spa har tidligere modtaget en pris fra Spa Awards.

Golf i verdensklasse

Herregården byder på masser af golfspil med to 18-hulsbaner, begge med hul 1 et jernslag udenfor døren. Parkbanen, som blev bygget allerede i 1934, er en åben bane, der går langs Hokasøen. Skovbanen er lidt mere tricky og ligger fint indrammet af smålandsk skov. Pelle Edberg, den yngste af de fire brødre, spiller på Touren. Han og brødrene voksende op på golfbanen, og Pelle mestrede golfsvinget så fint, at han har spillet på Touren siden 1997.

Topmoderne konferencelokaler til kreative møder

I en separat bygning ligger de moderne konferencelokaler med flot, funktionelt design og belysning med finesse. Miljøet inspirerer og stimulerer på alle måder til kreative møder. Hooks Herregård indgår i sammenslutningen Svenska Möten, som arbejder med forskellige modeller for effektive møder, der leder til resultater. Kombiner din konference med aktiviteter som golf, varm badetønde, vandreture, vilde bådture, energimassage, ridning, forelæsninger m.m. – uendelige muligheder. En vigtig del af et godt møde er dejlig mad, og det kan Hooks levere. Med lokale råvarer efter sæson tryller kokkene velsmagende menuer frem, og forfriskningerne i mødepauserne er også af høj klasse.

Overnatning i Småland

De bedste steder at bo på ferien i Småland finder du her under.

Hovedside