Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Udsigt over Hotel Riviera Strand i Skåne
Foto: Mikael von Porat

Overnatning

Hotel Riviera Strand

Hele familien vil nyde et luksusophold på resortet Hotel Riviera Strand, som ligger direkte ud til sandstranden og skov i Båstad.

God mad og sjove aktiviteter

Direkte ud til havet og stranden på Bjärehalvøen ligger det flotte nye familiehotel, som er bygget i art deco-stil. Her er rummelige lejlighedssuiter for hele familien samt poolhus, børnepool, sauna og japansk udendørspool. Endvidere serverer restauranten rigtig lækker mad både for store og små.

Det forhenværende funkishotel Riviera, som var et af Sveriges første badehoteller, blev bygget i begyndelsen af 1930’erne. Det var et luksushotel, som lå direkte på den fine sandstrand, kaldet Sveriges Riviera. Her tog de løsslupne badegæster sig en svingom med lokalbefolkningen på dansegulvet under glaskuplen.

I dag byder det nye Riviera Strand stadig på herlige dukkerter i havet og masser af aktiviteter for børnene i Sportland og aktivitetsklubben Flamingo. Der er også mulighed for at komme ud at sejle, surfe og fiske. Det smukt kuperede landskab har fantastiske vandre- og cykelstier langs havet, over frodige marker og gennem Hallandsåsens lysegrønne bøgeskove. Golfbanerne ligger også i nærheden. I sommermånederne er der fuld gang i tennismetropolen Båstad, som ligger i gå- eller cykelafstand, og om vinteren kan familien tage over til det nærliggende alpine skianlæg Vallåsen med elleve nedfarter og syv lifter.

Perfekt til træningslejr

Hotelområdet består af en receptionsbygning med restaurant Riviera på første sal, og en lounge der er badet i lys. I tilslutning til denne bygning finder du fitness- og legerum samt mødelokaler. Lejlighedssuiterne og flere lounger med smuk udsigt ligger i to tilstødende bygninger. Hotellet er populært som træningslejr og skal blandt andet huse det svenske fodboldlandshold inden EM i Båstad.