Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Hotel Svea i Skåne
Foto: Hotel Svea

Overnatning

Hotel Svea

Storslåede naturoplevelser venter både til lands og til vands, når du besøger Hotel Svea i Simrishamn. Nyd et par dage i nyrenoverede værelser og glæd dig til storslåede madoplevelser i hotellets restaurant.


Et slaraffenland for naturelskere med aktiviteter som cykling, vandring, fiskeri og golf. Hotel Svea ligger i den hyggelige havneby Simrishamn i naturskønne Østerlen. Beliggenheden indbyder til forskellige aktiviteter, for området er særdeles interessant for friluftsmennesker i alle aldre.

Mægtige smagsoplevelser

Hotel Sveas historie kan spores tilbage til 1800-tallet og fremstår i dag som et moderne, hyggeligt og nyrenoveret hotel med 60 værelser fordelt på tre etager. Alle værelser er med bad/wc, telefon, kabel-tv og gratis wifi. Du har også mulighed for at booke en suite med egen balkon, hvorfra der er en fantastisk udsigt over havet. 

Hotellet gør meget ud af at tilbyde sine gæster storslåede madoplevelser af høj kvalitet. Restaurant Piraten har udsigt over havet, og køkkenet tilbyder det bedste fra det traditionelle skånske køkken, tilpasset de moderne smagsløg. Til maden har restauranten et stort udbud af forskellige vine, øl, cider og hvad hjertet ellers begærer, heriblandt naturligvis de lokalt producerede drikkevarer.


Ud på eventyr og hjem til forkælelse

For netop de lokale mad- og smagsudviklere findes i stort antal i Østerlen. Naturen er gavmild her i området, hvilket fx både de smukke æbleplantager og de bølgende gule rapsmarker vidner om. Oplev naturen på tætteste hold og hav Hotel Svea som en tryg base at vende tilbage til efter en dag med vandring, på cykeltur eller fiskeeventyr. 

Hotel Svea tilbyder forskellige pakker, som inkluderer overnatning og mad, fx en vandre- eller fiskepakke, golfpakke eller en cykel- eller mountainbike-pakke. Ønsker du mere afslapning, kan du bestille en relax- eller gourmet-pakke, hvor velvære og forkælelse er i højsædet. I løbet af året tilbyder hotellet også forskellige mad- og drikke-arrangementer afhængigt af sæsonen.

Læs mere på Hotel Sveas hjemmeside.