Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Hotelværelse på Hotell Erikslund, Skåne
Foto: Anna Bergholtz

Overnatning

Hotell Erikslund

Et ophold på Hotell Erikslund er som at befinde sig i en oase, hvor alt er inden for rækkevidde: Hotel, restaurant, spa, fitness og wellness.


Drømmer du om at parkere bilen og tjekke ind til en weekend, hvor alt, du behøver, er lige rundt om hjørnet. Ja, faktisk under samme tag, så du kan koncentrere dig om blot at nyde livet og selskabet omkring dig. Hotell Erikslund ligger naturskønt nord for Helsingborg ved byen Ängelholm mellem Kullen og Bjærehalvøen, og her finder du netop de faciliteter, der udgør de perfekte omgivelser til et afslappende ophold væk hjemmefra.

Spa og fitness

På Hotell Erikslund får du ikke bare en behagelig seng at sove i og lækker mad serveret. Begge dele er naturligvis en forudsætning for et skønt ophold, men ønsker du at træde et eller flere trin op ad den komfortable stige, kan du besøge hotellets spa med forskellige behandlinger og hele to veludstyrede fitnesscentre med en stor variation af holdtræning. Når sveden er tørret af panden, kan du smutte over i wellness-afdelingen med boblebad og sauna og få et koldt gys i de kolde bade. Frisk og klar til at møde verden med fornyet energi.


Intim middag eller stort selskab

Der er gjort noget særligt ud af maden på Hotell Erikslund. Restaurant Eriks tilbyder både a la carte menu og en lækker dagens ret menu tilberedt af årstidens råvarer. Restauranten har plads til 180 gæster, men samtidig er der god mulighed for at nyde en mere intim middag. I dagtimerne serveres en frokostmenu med en meget populær dessertbuffet, og hotellet er et yndet mødested for forretningsfrokoster. Særlige begivenheder som fødselsdage og andre fester klarer hotellet i fin stil med tanke for personlige ønsker og service.

Til den lille sult kan du besøge Wärdshuset, hvor der bliver serveret alt fra morgenmad til kaffe og hjemmebag om eftermiddagen og som en ekstra service tilbydes LCHF som et alternativ til den traditionelle frokostmenu. Skal det være mere intimt, så tag på Glashuset, der er en dejlig lys restaurant. Det er her spa-gæsterne spiser deres frokost, og stedet er også oplagt til gæster, der gerne vil sidde lidt for sig selv. 

Natur, kultur – og golf

Det er muligt at købe forskellige pakker, hvor blandt andet mad, fitness og spa-behandlinger indgår. For golfentusiaster er Hotell Erikslund et perfekt sted at slå ud fra – eller rettere: Der findes hele 25 golfanlæg inden for 40 minutters kørsel fra Ängelholm, så det er bare om at huske baggen.

Når du nu er i dette skønne område, så und dig selv og dine rejsekammerater at tage en tur ud i den rige natur, hvor der også er masser af kulturelle oplevelser, gårdbutikker og kunsthåndværkere at besøge. Hotell Erikslund er let tilgængelig fra motorvej E6 og ligger blot 10 minutter fra færgelejet i Helsingborg og 50 minutter fra Malmø. Der er fri parkering ved hotellet, og receptionen er åben døgnet rundt.

Læs mere på Hotell Erikslunds hjemmeside.