Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Hotel Gässlingen i Skåne
Foto: Hotell Gässlingen

Overnatning

Hotell Gässlingen

Med svensk landsbystemning som bagtæppe giver Hotell Gässlingen dig en charmerende og tilbagelænet base for dit ophold. Her er det let at nyde livet og fange lykkens små øjeblikke.


I hjertet af Skanør i det sydvestlige Sverige finder du Hotell Gässlingen, som ganske vist er et lille hotel, men ambitionerne for dit ophold er store, uanset om du kommer her for at slappe af eller for at arbejde. Det skal nemlig kunne matche de storslåede og alligevel jordnære omgivelser på Falsterbonæsset: Du står nærmest i vandkanten, uanset hvor du bevæger dig hen. 

Madglæde og generøse omgivelser

På Hotell Gässlingen dyrkes det enkle liv, hvor du kan være dig selv og blot nyde dagene i fulde drag. I restauranten får du serveret madoplevelser af høj klasse med retter, der som udgangspunkt er tilberedt af lokale og økologiske råvarer.

Glæden ved de små ting i livet får lov at fylde her på Hotell Gässlingen, der tiltrækker både voksne par på getaway og familier med store børn, som fristes af de generøse omgivelser og lækre faciliteter indenfor. Fx kan I forkæle hinanden med en lækker spaoplevelse inklusive massage og tage en forfriskende dukkert i den udendørs pool. 


Livlig atmosfære året rundt

Særligt om sommeren kommer gæsterne fra nær og fjern for at opleve det smukke næs. I den periode er der et leben uden lige på stranden og i vandet, hvor du kan dyrke alle tænkelige former for vandsport. Der er også rigtig gode muligheder for et spil golf eller tennis – og en skøn ridetur langs stranden. Efteråret her på næsset charmerer mange fugleinteresserede foruden de madglade gæster, som elsker de klassiske serveringer omkring mortensaften og julen. Fra november til januar kan naturelskere få en ekstra oplevelse ved at gå langs den smalle sandtange til naturreservatet Måkläppen og måske få et glimt af sælerne.

Hotell Gässlingen har åbent året rundt for både weekendophold, konferencer, bryllup og andre fester. I 2018 er Hotell Gässlingen for første gang vært under den populære begivenhed Konstrundan, hvor gæsterne kommer tæt på lokale kunstnere i påsken. Og som sædvanligt kan du bo og spise godt på Hotell Gässlingen under en af sommerens helt store begivenheder, nemlig Falsterbo Horse Show.

Læs mere på Hotell Gässlingens hjemmeside.