Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Gothia Towers i Gøteborg
Foto: Per Pixel Petersson/imagebank.sweden.se

Overnatning

Hoteller i Gøteborg

Et besøg i Gøteborg - uanset om det er for en weekend eller en uge - vil være populært hos alle. Tag dig tid til rigtig at opleve og udforske denne gamle, og samtidigt helt moderne, svenske storby og du vil ikke fortryde. Her kan du finde dit hotel til besøget.


Gøteborg er et overflødighedshorn af spændende shopping-tilbud, kulturelle oplevelser og seværdigheder, samt sjov og action for hele familien.

Find dit hotel i Gøteborg

Den smukt beliggende gamle by, tæt ved den vestvendte skærgård, har samtidig et attraktivt café- og restaurationsliv med masser af fristelser. Når det kommer til overnatning i Gøteborg er udbuddet imponerende, med masser af forskelligartede hoteller at vælge imellem.

Hotel Pigalle

Pigalle er et boutique-hotel med værelser i dunkle farver, mønstret tapet og store bløde puder i stolene. Inspirereret af det livlige parisermiljø omkring 1900-tallet, ligger det lille hotel lige inden for kanalen i den gamle bydel. Prøv den formidable restaurant, der ikke lader noget tilbage at ønske for selv den mest kræsne hotelgæst. Stemningen på Hotel Pigalle er noget helt særligt, og skal uden tvivl opleves. Hotellet ligger knap 4 minutter fra Göteborg Centralstation, knap 15 minutters gang fra Ullevi og 25 minutters gang fra Scandinavium.

Avalon

På Kungsportsplatsen midt i Gøteborg ligger designhotellet Avalon. Der findes ikke et bedre udgangspunkt for shopping, natteliv og inspiration, da det Feng Shui-certificerede hotel er indrettet lyst og med respekt for alle sanser.

I Avalon Restaurant & Bar kan du nyde både enkle retter og store festmiddage, og om sommeren åbnes for den lækre udeservering.

Avalon er et rigtig godt bud på et fantastisk hotel midt i Gøteborg centrum.

Scandic rubinen

Lige ved den kendte bronzeskulptur Poseidon på Götaplatsen, ligger Hotel Scandic Rubinen for dig som ønsker at være tæt på byens liv. Med placering i det centrale Gøteborg har du både Liseberg, Universeum och Röhsska museet indenfor gåafstand.

Gothia towers

Gothia Towers tårner sig op i det centrale Gøteborg med sine tre karakteristiske højhuse i spejlblankt glas og stål. Her er familien tæt på Scandinavium og umiddelbart overfor forlystelsesparken Liseberg.

Hotellet byder indenfor i 1200 personlige og stilfulde værelser, der alle har fri Wi-Fi og TV med et stort kanaludbud.

Er du ude efter lidt ekstra, har Gothia Towers sågar et hotel i hotellet, der helt sikkert kan tilfredsstille dine ønsker. Det 5-stjernede Upper House er tre etager med spa, fitness og ren afslapning i udendørs pool med glasgulv 50 meter over jorden.

Sankt jörgen park

Sankt Jörgen Park får du meget mere end et bare et hotel. Her er Spa, fitness, tennis, badminton og ikke mindst en 18-hullers golfbane. En fantastisk country club, der ligger som en grøn oase med udsigt over Gøteborgs skyline. Og så er du ikke mere end 10 minutters køretur fra centrum.

Vandrehjem og hostel i Gøteborg

Et vandrerhjem har ofte en helt særlig charme, og måske er det netop et urbant og cool hostel, du leder efter? På Göteborg City Vandrarhem får du alt det hippe fra byen, og naturligvis midt i det centrale Gøteborg.

Du kan også kaste et blik på Stigbergsliden Vandrarhem, hvor du får god mulighed for at nyde det charmerende caféliv i forstæderne til Gøteborg. Du er dog ikke langt fra museer og forlystelser, for alt kommer inden for rækkevidde med de hyggelige sporvogne.

Bed and breakfast i Gøteborg

Omkring 20 minutters gåtur fra Gøteborgs museer og seværdigheder ligger det lille hyggelige ”Annas hus”, der er et dejligt træhus med en skøn have. Et varmt og personligt Bed and Breakfast-mulighed for dig, der vil have en autentisk oplevelse.

Prøv også Styrsö Bed & Breakfast i Äppelbo, der ligger helt ned til vandet, hvor du har adgang til badebro. Den hvidmalede villa er omkranset af en dejlig have med æbletræer, og selve huset byder på fire lyse og lækre rum.

En alternativ Bed and Breakfast-mulighed i Gøteborg er skovhytten Torpet Mon i Gøteborg Country Park, som ligger gemt væk blandt træerne, hvor der bliver helt mørkt og stille om aftenen. Her kan du trække dig tilbage efter oplevelserne i storbyen, som kun er en kort sporvognstur fra hytten, der har en helt fantastisk beliggenhed midt i skoven.

Få det bedste ud af dit ophold i Gøteborg

Få inspiration til shopping, seværdigheder, kultur og oplevelser for børn i vores guide til Gøteborg. Fra Danmark er det nemt at komme til Gøteborg. Tag fx toget fra København eller sejl mellem Frederikshavn og Gøteborg med Stena Lines færger.

Gøteborg

Velkommen til den grønne by med et stort udvalg af kulinariske oplevelser, kulturelle tilbud og ikke mindst Nordens største forlystelsespark, Liseberg. Gøteborg er tidligere kendt for den store havn og tunge industri, men i dag er storbyen forvandlet til en moderne metropol, der lokker med et rigt kulturliv og masser af aktiviteter for alle.

Hovedside