Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Luftfoto af Hovs Hallar i Skåne
Foto: Bertil Hagberg

Overnatning

Hovs Hallar

På Hotell Hovs Hallar bor du bogstaveligt talt midt i et fantastisk naturreservat med klipper og hav udenfor vinduet. Her venter de store vidder og den unikke natur blot på, at du skal udforske hele herligheden nærmere. Og som hotelgæst kan du knapt komme nærmere end netop her.


Dramatiske klippeformationer hvor åsen møder havet

Naturreservatet Hovs Hallar på Bjärehaløven er et meget berømt og populært udflugtsmål for alle, der elsker uberørt natur og smuk udsigt. Hotellet, som også kalder sig Hovs Hallar, er opført midt i dette smukke naturreservat. Græstag og eget vindkraftværk understreger atmosfæren yderligere.

Lige udenfor døren venter de store vidder og det meget specielle område ved Hovs Hallar, hvor Hallandsåsen møder havet. Du vil opleve dramatisk og uberørt natur, sjældne planter og fantastiske klippeformationer på din vandring, som fører dig gennem det særegne landskab.


Ro i sindet i fredfyldte omgivelser

Hovs Hallar Hotell & Restaurang er det perfekte sted at få nye kræfter og ro i sindet. I fredfyldte omgivelser kan du ligge i en udendørs badetønde eller sidde i saunaen og skue ud over havet. Det smukke og stilfulde naturhotel består af flere bygninger: Havsgården med udsigt over havet eller naturen, Klappergården med udsigt over en hyggelig indergård og Enegården med lidt enklere værelser. Hotellets stolthed er Sviten, der er udstyret med udendørs jacuzzi på græstaget og et smukt kobberbadekar i badeværelset.

Hotellets restaurant har selvfølgelig også pragtfuld udsigt over havet og horisonten. Her serveres egnens og havets lækkerier med stedets egne grøntsager efter sæson. Menuerne bærer præg af skånske traditioner, og de gode lokale råvarer bringer smagen op på et højt niveau. Efter aftale arrangerer hotellet madlavningskurser, klatring, teambuilding og kick-offs.