Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Sommerhus
Foto: Ulf Lundin/imagebank.sweden.se

Rejsetips

Hytter og sommerhuse i Sverige

Sommerhus i Sverige - Oplev ægte svensk sommerferieidyl!

Hvis en svensk bybo skal lidt væk, er det ikke nødvendigt at rejse ud af Sverige. Man behøver ikke engang forlade sin egen egn. Fordi Sverige byder på så mange forskellige landskaber og søer, kan det til tider være nok bare at tage nogle få kilometer væk. Og er der noget bedre end at sidde på terrassen ved hytten eller sommerhuset og se på solnedgangen over det stille blå vand eller se på skoven og ikke høre andet end de forsigtige lyde af dyrene i deres naturlige omgivelser eller vinden, som stille leger med træernes blade?

Lej sommerhus i Sydsverige, Vestsverige eller Nordsverige eller bo midt i Astrid Lindgren-land

Sverige er et mekka af forskellige hytter, sommerhuse og omgivelser. Du kan leje en hytte højt oppe i fjeldet i det nordlige Sverige eller på en strand ved vores lange kyst. Du kan leje en hytte i en "hytteby" og være tæt på livet i f.eks. middelalderbyen Visby, eller du kan være helt alene på en ødegård i Smålands dybe skove med 10 eller 20 km til den nærmeste nabo.

Sydsverige er en oplagt destination, hvis I er en familie, der rejser sammen eller hvis du kun skal afsted over en weekend. Sydsverige byder bl.a. på bølgende marker, hvide sandstrande og charmerende fiskelejer og dyreparker. Læs mere om Sydsverige og find dit favoritområde med hytter og sommerhuse, hvor du har lyst til at holde din næste ferie.

For børnefamilier er Astrid Lindgrens Verden i Småland et populært turistmål i Sverige. Lej en hytte og bliv et par dage i hyggeligt selskab med Pippi, Emil, Ronja og alle de andre karakterer.

Lej en hytte eller sommerhus ved Gøteborg og tag ungerne med i Liseberg – Sveriges største forlystelsespark – hvor du faktisk også kan leje en hytte direkte i Lisebergsbyen.

Tryg hytte- og sommerhusudlejning via SCR camping og Campaya

Lej en hytte i Sverige via SCR Svensk Campings hjemmeside, hvor udvalget er stort og ofte ligger ferieboligerne i idylliske omgivelser nær en sø eller ved havet eller tæt på en by, hvis det er der du vil være!

Alternativt kan du booke din hytte i Sverige gennem Campaya, som har over 3800 hytter og sommerhuse i Sverige.