Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Familie på IKEA Hotell
Foto: IKEA Hotell

Overnatning

IKEA Hotell

Alle har ret til at bo rigtig godt, når man er ude og rejse. IKEA Hotell i Älmhult kombinerer ægte hjemmehygge med den luksus, der er ved at bo på hotel, bestille roomservice og nyde en god morgenmadsbuffet. Her er plads til alle både familier, kærestepar, vennegrupper eller forretningsfolk på farten – tilmed til en fornuftig pris.

Som at være hjemme

IKEA Hotell er IKEA ud til fingerspidserne. Hotellets interiør bygger på erfaringer, møbelfabrikanten har gjort sig inden for indretning gennem de sidste 70 år. Her er "Hjemmelighed" i fokus. For på IKEA Hotell gør de alt for, at du føler dig, som var du hjemme – dog uden at slække på serviceniveauet.

Værelser til ethvert behov

Tag på tur med familien eller vennerne og bo i et af Familierummene, som giver mulighed for ekstra samvær med køjesenge. Er du på eventyr med kæresten eller bare dig selv og ønsker lidt ekstra plads, er Grand Lit-rummet perfekt. Her kan du få et rum med egen glasdør direkte ud til blødt græs og grønne omgivelser og mulighed for at få noget arbejde af vejen ved skrivebordet. Skal du bare have en dejlig seng for natten, men stadig ønsker hyggelige omgivelser, er Kabinerummet det bedste valg. Så kan du bruge pengene på andre sjove ting. Der er masser med arealer på hotellet hvor voksne og børn kan opholde sig, lege og slappe af. Der finde tilmed et vaskerum, som kan være nyttigt for børnefamilier eller hvis man er på en lidt længere rejse.

IKEA Museum

Lige over for hotellet ligger IKEAs museum, der fortæller historien om varehusets spæde start og rivende udvikling. Museet har hjemme i verdens første IKEA-varehus – der hvor det hele begyndte. De tre faste udstillinger giver indblik i IKEA-grundlæggeren Ingvar Kamprads liv, varehusets op- og nedture gennem årene og en chance for at se, hvordan mennesker fra forskellige steder i verden har indrettet sig i hjemmet med IKEA-møbler.

Natur, shopping, kunst og eventyr

Ud over museumsbesøg er der rig mulighed for at nyde den smålandske natur i Älmhult. Her kan du tage på vandretur i skoven, fiske efter gedder og ørred, sejle i kano eller bade i en af områdets 20 søer.

Overnatning i Småland

De bedste steder at bo på ferien i Småland finder du her under.

Hovedside