Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Isaberg Golfklub i Småland
Foto: Robert Larsson

Aktiviteter

Isaberg Golfklub

Isaberg Golfklub ligger idyllisk placeret ved bredden af åen Nissan og Hammarsøen ved Gislaved i Småland. Klubben, der fylder 50 år i 2018, byder på to 18-hulsbaner i skovterræn og blev kåret til årets bedste svenske bane af Golfhæftets gæster i både 2016 og 2017.


Banebeskrivelse

50-årsjubilaren Isaberg Golfklub ligger 18 km nord for Gislaved. Banerne ’Östra banan’ og ’Västra banan’ har karakter af både skov og park. Placeringen ved Hammarsøen og åen Nissan gør, at der er meget vand i spil på nogle af hullerne. Spilleren kommer banerne igennem forbi mange udsigtspunkter og flot natur. Østbanen er udfordrende med flere huller, der kræver et godt og langt udslag, men også når det gælder indspil til green. De fire afsluttende huller langs Nissan og Hammarsøen regnes for at være rundens vanskeligste.

Vestbanen, Västra banan, kan også være en hård nød at knække. Forni anses af mange for at være klubbens nemmeste, men de kræver god planlægning. Bagni er karakteriseret ved smallere og mere kuperede fairways, der opleves længere end det, der kan aflæses på scorekortet. De første ni huller blev spilleklar i 1970 og de næste ni i 1975.

Miljø og træningsfaciliteter

Isaberg Golfklub blev etableret i 1968, og klubben har haft to 18-hulsbaner siden 1993. Her er fine træningsområder, der også inkluderer en korthulsbane med seks huller, en god restaurant og velassorteret proshop, som tilbyder custom fitting af køller. Klubben tager årligt imod cirka 10.000 green fee-gæster.

Overnatning

Det er muligt at overnatte i hytter i tilknytning til Isaberg Golfklub, og større grupper kan leje en lodge. Derudover er der et område til opstilling af autocamper eller campingvogn med mulighed for tilslutning til elektricitet. Klubben samarbejder i øvrigt med flere hoteller i nærheden. Se klubbens hjemmeside for mere information.

Find aktuelle tilbud her.