Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Skiløb i Isaberg, Småland
Foto: Isaberg Mountain Resort

Destination

Isaberg

Tusindvis af danskere har fået deres allerførste oplevelse på ski ved Isaberg, der kun ligger et par timers kørsel fra hovedstadsområdet. Men udover den korte afstand er der en anden grund til, at bjerget kaldes ”Københavns Alper”: Isaberg er ganske enkelt et genialt sted, hvis man skal lære at stå på ski, men også for de øvede.


Alpin ski i Isaberg

Isaberg Moutain Resort har 10 forskellige pister, der giver rigeligt med udfordringer til både nybegyndere, børn og til de dygtige skiløbere. Isaberget har en faldhøjde, der er perfekt for en skidebutant uanset alder, så skiløbets grundteknikker kan indøves og udføres under afslappede forhold. Isaberg er desuden berømt for deres dygtige skilærere, som ved lige præcis, hvordan de skal lære en ski-forskrækket dansker at manøvrere med ski under fødderne.

Isaberg har desuden et nyt begynderområde, hvor ski-novicer kan øve teknikken på bakker og skifaciliteter. 


Aktiviteter for børn og voksne

Når benene er ømme efter skiløbet eller skiskolen, er der også andre muligheder for leg i Isabergs smukke vinterhvide landskab. Pak rygsækken med termokande og en lille madpakke og tag på langrendstur. Trænger I til oplevelser helt uden ski, kan I prøve kræfter med isfiskeri på isen, skøjteløb, tennis, bowling og badelande.

Lej en hytte i Isaberg

På Isaberg Mountain Resort kan I altid bo bekvemt i en af områdets 72 dejlige hytter med 4-12 senge. I kan også vælge mellem hotelservice eller egen forplejning. Hytterne ligger allesammen tæt på pister og lifter.


Læs mere om ski på Isaberg Mountain Resort

Find mere information om skileje, skiskole samt liftkort og book din skiferie til Isaberg på: www.isaberg.com

Isaberg har aktiviteter i både sommer og vinterperioderne. Se, hvilke øvrige aktiviteter du kan kaste dig ud i uden for skisæsonen på Isaberg Mountain Resort her.