Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Kävlinge Golfklubb
Foto: Kävlinge Golfklubb

Aktiviteter

Kävlinge Golfklubb

Kävlinge golfklubs parkbane ligger smukt ved Kävlingeåen. Her mødes man af blomstrende frodighed om foråret, da klubben har plantet tusindvis af buske og træer, så hvert eneste hul opleves som et smukt lukket landskabsrum.

Banebeskrivelse

Kävlinge GK blev grundlagt i 1989, og banen åbnede i 1991. Siden da har klubben plantet tusindvis af buske og træer, så hvert eneste hul opleves som et lukket landskabsrum. Golfbanen er en udpræget parkbane med hul 18 som signaturhul, et smukt hul som fører spilleren ind mod klubhuset og terrassen. Hul 8 anses for at være banens sværeste. Det er et spændende par 3 hul med dobbelte vandhazarder. De ofte drilske vindforhold forhøjer sværhedsgraden yderligere, og køllevalget er helt afgørende for resultatet.

Slaget ved Lund fandt sted netop her på Kävlinge GK, på begge sider af åen i december 1676. Det siges at kong Christian 5.’s feltkøkken sank i mosen mellem hul 12 og åen.

Træningsfaciliteter og service

Klubben har driving range, putting green og træningsområder, og i 2013 åbnede en gratis korthulsbane. Man kan leje køller, golfvogne og golfbiler, og proshoppen er velassorteret. Det smukke klubhus rummer desuden en golfrestaurant.

Overnatning

Kävlinge GK har en lille campingplads på området, og campisterne får rabat på greenfee. Endvidere samarbejder klubben med flere hoteller og overnatningssteder i nærheden og kan tilbyde fordelagtige greenfee pakker.

Find aktuelle tilbud her.