Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Kosta Boda Art Hotel, Småland
Foto: Kosta Boda Art Hotel

Overnatning

Kosta Boda Art Hotel

Kosta Boda Art Hotel i Kosta er et utroligt univers af kunstglas. Hele hotellet er indrettet af Kosta Bodas dygtigste designere, og hvert værelse har sin egen stil. Det er et flot og særpræget designhotel, som ligger midt i Smålands verdensberømte glasrige.


At Kosta Boda Art Hotel, også kaldet Glashotellet, er meget specielt, mærker man allerede i foyeren, hvor der hænger en gigantisk lysekrone af store glasdråber, signeret Bertil Vallien. Hvor du end befinder dig på hotellet, møder du dekorationer, installationer og overraskelser i form af glas i fantastiske farver og former. Værelserne er indrettet af kendte glaskunstnere som Ulrika Hydman Vallien, Kjell Engman og Åsa Jungnelius – og alle glasgenstandene er til salg!

I hotellets flotte koboltblå glasbar, designet af Kjell Engman, føles det som om man befinder sig under vandoverfladen. Apropos vand, så har hotellet et prisbelønnet spa-anlæg med to indendørs og en udendørs pool. Test hotellets unikke spa-oplevelse Art Glass Escape, en kropsbehandling med varme glasstykker.

Kosta outlet

Hotellet ligger ved siden af Kosta Outlet og det gamle Kosta Glasbruk midt i glasriget . Her kan du se, hvordan man fremstiller glas, og du kan shoppe unik glaskunst til fabrikspriser. På Kosta Glascenter kan du selv prøve at puste glas. Kosta Outlet består af 20.000 kvm butikker med tøj, sko og ting til boligen.

Overnatning i Småland

De bedste steder at bo på ferien i Småland finder du her under.

Hovedside