Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Kurorten Mösseberg i Vestsverige
Foto: Sebastian Streith/vastsverige.com

Overnatning

Kurorten Mösseberg

Et besøg på kurstedet Mösseberg er en rejse tilbage i tiden. Lige siden 1867 har hotellet været et sted for rekreation og inspiration. Kurstedet ligger i Falköping i Vestsverige.


Samtlige hotelværelser har udsigt over den fredfyldte og smukke Mössebergpark, og interiøret har beholdt sin oprindelige klassiske stil. Flere af værelserne har egen balkon. Stilen er fra 1900-tallet, men alle værelser er renoveret. Et billigere alternativ end hotelværelserne i hovedbygningen er værelserne i parkvillaen, som bare ligger 100 skridt fra hovedbygningen. Disse værelser er noget mindre, men meget hyggelige.

Morgenbuffet

Morgenbuffeten serveres på første etage, og spa-afdelingen ligger i behagelig afstand, så du kan iføre dig badekåben og gå dertil fra værelset.

Restaurant

Arvids restaurant og bar inviterer på velsmagende måltider og hyggelige stunder med friske råvarer og sæsonens smage. Om søndagen serverer restauranten en brunch, som virkelig er værd at overveje.

Spa

Alle hotelgæster har fri adgang til hotellets spa-afdeling med varmtvandsbassin, sauna, boblebad, fitness- og relax-afdeling.

Hotellet har flere gode pakketilbud, hvis du ønsker en helhedsoplevelse og vil nyde livet i et eller flere døgn.