Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Hytter i Orsa Grönklitt, Dalarna
Foto: Orsa Grönklitt / Grönklittsgruppen

Overblik

Lej en skihytte mellem jul og nytår

Der er mange måder at holde skiferie i uge 52 på. Når du skal planlægge din ferie, skal du blandt andet vælge, om du vil køre selv, tage bussen eller tage toget. Der er masser af muligheder, og det er blandt andet fordi, Sverige ligger dejligt tæt på Danmark. Det er altså nemt at komme dertil, og du kan tage dertil på både længere og kortere ferier. En af de ting, du skal vælge inden din afrejse, er, hvor du vil bo henne. Et populært valg er at vælge en skihytte. Herunder vil vi fortælle om fordelene og de gode råd, inden du træffer det endelige valg om at leje en skihytte i Sverige.

Fordele ved at leje en skihytte i sverige

Der findes mange forskellige skihytter i Sverige, og næsten alle er placeret dejligt centralt med lækre skibakker og masser af aktiviteter lige uden for døren. Der findes mange forskellige størrelser af skihytter, og derfor kan du nemt finde en skihytte til dig og kæresten, og der er også masser af tilbud, hvis I er en stor gruppe, der rejser af sted. Når du vælger en skihytte i Sverige, kan du være sikker på at ligge i et fantastisk naturskønt område, hvor du kan nyde en skøn udsigt, mens du drikker en kop varm te efter en lang dag med ski spændt for fødderne.

Nyd en fantastisk skiferie

Med en skihytte er du sikker på at få den fulde oplevelse af din skiferie. Stemningen er helt særlig hyggelig, og du kommer virkelig til at komme tæt på dine rejsemakkere. Hver morgen kan du stå op, spænde skiene på og komme i gang. Herunder har vi nogle gode bud på skihytter, og der er masser at vælge imellem. Sverige har nemlig mere end 200 skisportssteder og massevis af langrendsspor. Det er optimalt for dig, der elsker at stå på ski.