Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Madmarked i Höganäs Saluhall i Skåne
Foto: Höganäs Kommun

Aktiviteter

Shopping i Höganäs

Det er let at shoppe løs i Höganäs og på Kullahalvøen. De lokale handlende er venlige og giver sig god tid til at betjene dig. Butikkerne har personlighed, og ligger ofte i uventede omgivelser.


Torvehal med attitude

Magasin 36/Saluhallen lokker med alt fra sko til keramik i gamle fabrikshaller. I Höganäs Outletområde finder du masser af butikker, der bugner af varer til gode priser. Kullabygden er perfekt til en biltur, hvor du bare følger skiltene som leder dig til antikviteter, boligindretning, tøj, mad og alle andre nødvendigheder. Der er desuden gratis parkering i hele Höganäs og overalt i Kullabygden, som halvøen også kaldes.

Tag til den historisk interessante torvehal, Höganäs Saluhall . Her kan du både købe keramik, lokale delikatesser og boligtilbehør. Siden 1835 har Höganäs været kendt for saltglaserede krukker og skåle. Faktisk er disse genstande et vartegn for hele området. I dag er keramikproduktionen mindre, men du kan stadig købe den klassiske keramik hos Saltglaserat

Glæden ved god madkultur blomstrer. Det sker specielt i de lokaler, hvor keramikken før blev brændt i store ringovne af sten. Stedet er nu omdannet til et enestående, overbygget marked med spændende arkitektoniske detaljer. Her kan du udvikle og udforske din kulinariske sans med lokale delikatesser og råvarer. Ligesom du kan finde spændende kunsthåndværk, gode ting til din bolig og lækkert tøj.

Du kan besøge torvehallen og de tilhørende restauranter alle ugens dage. Nyd en lækker frokost eller brunch. Kig rundt. Sans duften af brød, der er ved at blive bagt i en stenovn. Køb nogle af alle de dejlige lokale produkter med hjem.

Husk at udforske de forskellige butikker i Magasin 36 . Gør et fund til dit hjem. Eller to. Find lækkert tøj. Køb noget fint til børnene eller en gave til veninden.


Outlet butikker med stærkt nedsatte priser

Höganäs Outlet er absolut et besøg værd. Det ligger ikke langt fra Saluhallen. I outlet butikkerne kan du blandt andet finde boligindretning, porcelæn, keramik og tøj. Du kan købe sports- og fritidstøj hos Sportware, glas hos Orrefors og fiskeredskaber hos Dan Tackel. Gå heller ikke glip af et besøg hos Outlet Iittala Outlet hvor du kan gøre kup blandt mærkevarer som Iittala, Rörstrand, Hackman, Arabia og Fiskars. Her finder du partivarer, anden sortering og udgåede varer til stærkt nedsatte priser. Spar op til 50% i forhold til normalprisen. Smut også forbi Mölle Fiskrökeri og tag noget lækkert nyfanget fisk eller friske skaldyr med hjem.

Læs mere på Visit Höganäs.