Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Lyckorna Golfklubb i Vestsverige
Foto: David Bylund

Aktiviteter

Lyckorna Golfklubb

Vandet er i spil på denne hyggelige bane smukt beliggende i hjertet af Bohuslän i den vestlige svenske skærgård.

Banebeskrivelse

Blot et godt drive fra Lyckorna Golfklub ligger havet, og undervejs på den velplejede par 72 bane får du en fantastisk udsigt over vandet. Kort fortalt en fabelagtig natur- og golfoplevelse.

De 18 huller strækker sig over 5805 meter, og efter knap 50 år er hullerne særdeles veletablerede, og banen er karakteriseret som en park- og skovbane med en smuk varieret natur. Lyckorna Golfklub byder sine medlemmer og gæster en meget hyggelig bane, som passer godt til spillere med forskellige forudsætninger og erfaring. De brede indbydende fairways vil tiltale den mindre erfarne spiller, mens elitespilleren stadig får udfordringer rundt omkring på banen. Sværhedsgraden illustreres ved, at banerekorden er 65, så der bliver bestemt ikke givet ved dørene.

På Lyckorna Golfklub er vandet ikke blot en smuk kulisse, men også i spil på banen. Enkelte vandhazarder kræver stor koncentration og kan let vende op og ned på spillet, når du mindst venter det. Derudover giver de relativt små greens udfordringer i det korte spil, mens der er færre udfordringer fra tee. Banen tager pænt imod sine gæster, da første hul er et let par 4-hul, der giver gode muligheder for at få en god start på runden.

Miljø og træningsfaciliteter

Lyckorna Golfklub tilbyder gode træningsfaciliteter til både det korte spil og en driving range, når du skal øve det lange slag. Du kan forny dit udstyr i klubbens proshop, og sulten stilles i restauranten, hvor du også blot kan nyde en forfriskning, mens scorekortet gennemgås.

På den 9 hullers Pay & Play bane koncentreres spillet primært om det korte spil med hullængder, der varierer fra 45 til 111 meter.

Overnatning

Golfklubben samarbejder med flere forskellige hoteller og overnatningssteder i området. Her kan du bestille hele golfpakker, der inkluderer både ophold, mad og greenfee.

Find aktuelle tilbud her