Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Malmö Live Concert Hall, Skåne
Foto: Adam Mørk

Aktiviteter

Malmö Live Konserthus

Programmet på Malmø Live er fuldspækket og i verdensklasse. Her er der plads til stor variation i alle genrer, fra moderne scenekunst til koncerter, nycirkus, udstillinger, musik og forelæsninger. Malmö Live er et fleksibelt hus med en bemærkelsesværdig puls og atmosfære.


Malmø Live er byens første koncerthus med akustik i topklasse, og huset er med flere fleksible scener den naturlige hjemmearena for Malmøs SymfoniOrkester. Det imponerende byggeri rummer blandt andet to koncertsale, en kongreshal, tre restauranter og et hotel med 444 værelser. Her kan du let spendere en hel dag med underholdning for hele familien.

Malmøs sociale og kulturelle mødested

Malmø Live er et socialt og kulturelt mødested, som har åbent for alle generationer og genrer. I koncertsalene findes den seneste teknik og en fantastisk akustik, som gør dette hus lige attraktivt for moderne scenekunst som store koncerter. Der er også plads til nycirkus, dans, DJ-musik, udstillinger, klubaftener, forelæsninger og samtaler. Her sker der ofte forskellige ting på flere scener samtidigt – og rundt om i huset, ligesom som på de store trædæk ude ved kanalen.

Malmø Live´s ambition er at nedbryde barrierer og blive et koncerthus for alle. I premiereåret kunne Malmø Live blandt andet byde på verdensstjerner som hip-hopperen Angel Haze, legenden Bob Dylan og den svenske sangerinde Annika Norlin. 


Malmö symfoniorkesters hjemmearena

Som Malmö SymfoniOrkesters hjemmearena har den symfoniske og klassiske musik fundet sig til rette i Malmö Live. I koncertsalen får orkestret fantastiske muligheder for at optræde og udvikle sig. Malmö Live ønsker at forny denne musiks rolle og samtidigt skabe nye muligheder for grænseoverskridende musikalsk samarbejde. Malmø symfoniorkester har omkring 90 medlemmer, som byder på en ny koncert hver uge. Enten under ledelse af chefdirigenten Marc Soustrot eller gæstedirigenter, ofte med solister fra hele verden. Desuden inviterer Malmö symfoniorkester verdenskendte artister til at optræde i serien ”MSO Featuring”. Der vil forekomme uventede og betagende konstellationer i koncertsalen Malmö Live.

Bygningerne rummer en koncertsal med 1.707 stole samt flere mindre scener, et hotel med 444 værelser, kongreshal med kapacitet til 1.500 deltagere og tre restauranter, Kitchen & Table, Eatery Social Taqueria og The Deli med udsøgt mad, som er tilberedt af mesterkokke. Malmö Live er en arena, som regionen aldrig tidligere har set magen til. Det er Clarion Hotel & Congress Malmö Live som driver hotel- og kongresvirksomheden, og det kommunale selskab Malmö Live Konserthus AB står for selve koncerthuset. Udover hotel, kongreshal, restauranter og koncertsal er der også boliger og kontorer. Malmö Live ligger tæt på centralstationen og 20 minutter fra København.

Malmö Live er et åbent hus for alle. Hotelgæster og konferencedeltagere, musik- og madelskere, børn og unge, voksne og gamle. Og der er noget for enhver. Fra bamsekoncerter for de mindste til symfonier, koncerter, pop, rock, stand-up og nycirkus.

Malmø

Smut over sundet. Her er du ikke længere væk end at du med lidt umage kan forstå de mennesker, du møder. Alligevel er alting anderledes. Du kan finde andre butikker, end dem du kender. Besøge markeder. Smage på specialiteter. Opleve kunst i verdensklasse. Udforske restauranter med mad, der får dine smagsløg til at danse. Og køb et par specialiteter med hjem til næste gang, du skal have gæster. Opdag Malmø. Københavns smukke baghave har mange flere tilbud, end du aner.

Hovedside