Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Udsigt over Marstrand i Vestsverige
Foto: Per Pixel Petersson/imagebank.sweden.se

Aktiviteter

Marstrands Havshotell

Hotellet Marstrands Havshotell ligger længst ude på Koøens yderste kaj med udsigt over øen Marstrand, under en times kørsel fra Göteborg. Her får du den tiltrængte afslapning og et lille pusterum fra din travle hverdag.


Hotellets spa-afdeling har tre bassiner, og alt hvad du ellers behøver for at koble helt af. Behandlinger er der flere af, og du bør kigge nærmere på pakketilbuddene. Udover i selve spa-afdelingen kan du også udfolde dig aktivt enten i fitnessrummet, hvor du også kan bestille en time med privat træner, eller du kan begive dig ud i området rundt om hotellet.

Restauranten på Marstrands Havshotell lader de svenske smage dominere, og det er populært at sidde på terrassen og nyde den pragtfulde udsigt over havet. Restauranten serverer Fairtrade kaffe med økologisk mælk eller fløde, og så er der også økologiske vine på vinkortet.

Hotellet har flere fine pakketilbud, som indeholder overnatninger, middage og spa.

Vestsverige

Vestsverige er rig på steder, hvor du kan finde ro og lade op. Tag på kajaktur til en af de mange små skærgårdsøer og nyd roen. Du kan også tage cyklen med på bådrundfart og hoppe fra den ene ø til den anden. Mulighederne er mange, hvis du er vil med aktiv ferie. Er du mere til storbypulsen, lækker mad og shopping, så tag et smut til Gøteborg. Her finder du flere Michelin-restauranter, spændende kultur og ikke mindst Nordens største forlystelsespark Liseberg!

Hovedside