Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Ta turen innom Michelin-restauranten Upper House i Göteborg., Göteborg
Foto: Jimmy Millblad/Göteborg & Co

Aktiviteter

Michelin restauranter i Gøteborg

Gøteborg har hele 6 Michelin-restauranter. Det er meget usædvanligt for en by af denne størrelse, og udmærkelserne har virkelig sat Gøteborg på det internationale restaurantkort.


Thörnströms kök

Her loves en kulinarisk oplevelse udover det sædvanlige. Moderne svensk madkunst med forankring i regionens fine råvarer serveres i en stilren restaurant. Læs mere om Thörnströms Kök.

Koka

Det er Kokas ambition at være førende inden for moderne, vestsvensk gastronomi. Her kan du vælge mellem tre, fem eller syv retter, som hver eneste dag komponeres ud fra områdets allerbedste råvarer. Læs mere om KOKA.

Bhoga

Skandinavisk kogekunst med internationalt touch. Bhoga byder sine gæster på skandinaviske råvarer med international inspiration. Alt tilberedes med stor spontanitet og frihed, blot begrænset af fantasien og tilgængeligheden. Læs mere om Bhoga.


Restaurant 28+

En velkendt luksusrestaurant med en af Sveriges mest velassorterede vinkældere. Svensk/fransk køkken i særklasse. Maden kendetegnes af kunstfærdighed og fantasi, og servicen er helt i top. Læs mere om Restaurang 28+.

SK Mat & Människor

Stjernekokken Stefan Karlsson serverer moderne skandinavisk mad. Ypperlig madlavning i verdensklasse komponeret efter årstiden bedste råvarer. Læs mere om SK Mat & Människor.

Upper House

Den nyeste stjerne på Gøteborgs madhimmel fik sin velfortjente Michelin-udmærkelse i 2016. Her tages du med på en kulinarisk madrejse med fantastisk udsigt over den smukke by. Læs mere om Upper House.

Velkommen til skønne madoplevelser i Gøteborg!