Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Mjölkeröds Golfklubb i Vestsverige
Foto: Jacob Sjöman

Aktiviteter

Mjölkeröds Golfklubb

Oplev en af vestkystens mest besøgte baner.

Banebeskrivelse

Mjölkeröds Golfklub tilbyder en 18 hullers kombineret park- og skovbane, som blev etableret i 1991. Banen er designet af Jeremy Turner og er blandt de mest besøgte på den svensk vestkyst. Glæd dig til yderst velplejede fairways og greens på samtlige huller.

Golfklubben ligger syv kilometer nord for den svenske skaldyrsmetropol og badeby Grebbestad, og nærheden til havet sætter sine tydelige aftryk på banen med en helt særlig atmosfære. Det forholdsvist milde klima giver en meget lang golfsæson som en yderligere bonus.

Mjölkeröds Golfklub udmærker sig med udfordringer for spillere med både højt og lavt handicap, der hver især vil opleve spændende og forskellige huller. Får du brug for en pause efter de første ni huller, så har klubben for nyligt indrettet en café ude på banen – i Mjölkeröds gamle stationsbygning – hvor du kan få en forfriskning og evaluere første halvdel af dit spil.

Miljø og træningsfaciliteter

Klubhuset i Mjölkeröds Golfklub blev bygget i 2001 og er i dag et populært mødested for både medlemmer og gæster, der ofte nyder en frokost i klubbens anerkendte restaurant eller kommer for at få suppleret deres golfudstyr i proshoppen.

Mjölkeröd Golfklub har et komplet øvelsesområde med et pitchområde til at træne det korte spil samt putting. Derudover der også mulighed for at øve bunkerslagene, og du kan slå ud på den store driving range døgnet rundt.

Har du lyst til – eller brug for – at få justeret svinget eller få gode fif til at forbedre dit spil, kan du henvende dig til klubbens træner, hvor du kan booke golflektioner, uanset om du er nybegynder eller erfaren golfspiller.

Overnatning

Mjölkeröds golfklub samarbejder med en række forskellige hoteller og Bed & Breakfast i nærheden om golfpakker.

Find aktuelle tilbud her