Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Mobilia shoppingcenter i Malmø
Foto: Manne Widung, StudioYes

Aktiviteter

Mobilia

Stort og varieret butiksmix i Mobilia

I 2012 tog det nye Mobilia form af et mere moderne, bæredygtigt og fremfor alt attraktivt shoppingcenter i udkanten af Malmø centrum. Mobilia er Malmøs ældste indkøbscenter, men har fulgt med tiden og i mange tilfælde også overhalet andre, så det i dag har karakter af et helt kvarter, der favner både bolig, erhverv og masser af happy shopping.

Aktuelle modebrands

I Mobilia ligger specialbutikker med smykker, elektronik, legetøj og hobbyartikler side om side med dagligvareforretninger. Og de mange servicebutikker, der også er, understreger, at centret er en del af de lokales hverdag. Går du målrettet efter fashion, er der mange muligheder for at shoppe nogle af de største og mest aktuelle mærker i fx Best of Brands, der forhandler Hunkydory, Armani Jeans, Filippa K, Eton, Hugo Boss blandt mange andre. Naturligvis finder du også de store kæder som Indiska, Gina Tricot, Esprit og Stadium.

Shop, spis og parker gratis

De 115 forretninger udgør en varieret shoppeoplevelse med et velovervejet butiksmix og udbud af restauranter og caféer. Med alt fra en blød croissant og en grillet burger, over svensk husmandskost til sushi, ris og nudler er her noget til enhver pause i løbet af din shoppingtur.

En absolut velkommen service er de mere end 1000 gratis parkeringspladser, Mobilia tilbyder. Kommer du med bil fra København, finder du nemt Mobilia ved at følge skiltene mod Malmø Centrum.


Shopping i Malmø

Tag et smut over sundet og find spændende mode, accessories, design, specialvarer og meget mere.

Hovedside