Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

På ski i Mullsjö Alpin i Småland
Foto: Sebastian Götesson

Destination

Mullsjö Alpin

Mullsjö Alpins Knaggebobacke er et hyggeligt område til et par effektive dage på ski for børnefamilier og begyndere - eller til lidt "opvarmning" for de mere øvede forud for en længere skiferie til de store destinationer.


På alpin i Mullsjö

Områdets syv pister er ideelle til en skiferie for børnefamilier og de knapt så øvede skiløbere – og så ligger det kun få timers kørsel fra Danmark. Med 140 kilometer til Gøteborg og 260 kilometer til Helsingborg har både jyderne og sjællænderne rig mulighed for at komme rigtig hurtigt på ski i Mullsjö.

Se pistekort over Mullsjö Alpin her.

På langrend i Mullsjö

Mullsjö har langrendsspor på 5 og 10 km. Sporene går igennem et gammel moseområde, og man kan nyde den flotte udsigt over et ganske særligt landskab. Der findes også spor med kunstsne, hvor man kan konditionstræne og f.eks. træne til Vasaloppet. Mullsjö har desuden deres egen langrendskonkurrence, Stråkkenloppet, hvert år i januar.


Camping, hytter og hotel i Mullsjö

Indkvarteringsmulighederne i Mullsjö spænder vidt – fra campingvogne kun ti meter fra pisterne til de mange hyggelige hytter og hoteller i området omkring Mullsjö Alpin. Der er masser af muligheder for at nyde livet, spise godt på restaurant og slappe af, når en lang og sjov dag på ski er nået til ende.