Visit Sweden

Sveriges officielle hjemmeside for turisme og rejseinformation

Familie på ski i Sälen i Dalarna
Foto: Ola Matsson

Overblik

Weekendski i Sverige

Sverige er den oplagte destination for weekendski: Kun få timers kørsel fra Danmark ligger de sneklædte pister og venter. Men på trods af den lille afstand byder Sverige på noget helt andet, end du er vant til i Danmark. Her er masser af ski-aktiviteter, der tilbyder mange timers sjov – uanset om du rejser med kæresten, børnene eller vennerne.


Sverige har et kæmpe udbud af skisportssteder. Faktisk findes der mere end 200, og det betyder, at der også findes noget til dig, som bare vil afsted på en skiweekend. Uanset om du aldrig har stået på ski før, eller om du er født med ski på fødderne, så finder du nemt et skisportssted, der matcher dit niveau. 

På skiweekend i Sverige kan du nyde adrenalinen, der suser gennem kroppen, når du suser ned ad pisterne, de fantastiske udsigter, der omgiver dig fra alle sider på toppen af bakkerne, og hyggen under et tæppe om aftenen med en kop varm kakao og ilden buldrende i pejsen. Det kan være svært at nøjes med en weekend, men heldigvis kan du nå at opleve en masse på den tid, du er her - og ellers kan du jo altid komme tilbage. Det gælder uanset om du bare vil hygge, opleve Sveriges fantastiske natur eller stå på ski hele dagen lang. 

Der findes mange gode destinationer til weekendski, og vi har listet nogle af de bedste herunder. Det er bare at vælge det rette til dig, pakke kufferten og komme af sted. Alle har brug for en weekend med masser af muligheder for selvforkælelse og ski i lange baner.